štvrtok 31. decembra 2015

Lainox konvektomat

Nabídka konvektomatů je velmi rozsáhlá a vybrat ideální konvektomat není mnohdy jednoduché. Naboo je nová generace kombinovaných konvektomatů , které spojuje technologie a . Varenie s konvektomatmy Sapiens je určené pre tých, ktorí hľadajú vysokokvalitný konvektomat , ale . Naboo už nie je len prístroj na prípravu jedál. Vrcholová řada Naboo je nejmodernější technologie v oblasti konvektomatů.

LAINOX spojil tím IT-odborníkov so . Nový způsob ukládání gastronádob na hloubku 325x5mm do varné komory. Objednávky on-line na našem e-shopu! Nejmodernější konvektomat na světě NABOO.


Operativní leasingna profesionální konvektomat. Na jak dlouho si chcete konvektomat pronajmout? Vítáme Vás v E-shopu firmy GASTRO Klimatech s.

Prodej a servis gastronomického a . Sonda s priemerom 1mm pre konvektomaty LEO. Interaktivní horkovzdušný konvektomat. Cenu na nový konvektomat Vám připravíme na míru, . Nabízíme široký sortiment a výborné ceny. Lainox , Convotherm, Primax a jiné.


Podstavec pre Konvektomat COMPACT COES026. Elektrický konvektomat s přímým . Prosím o radu,máme nový konvektomat a nevím,kde by se dal sehnat návod. STYLE od Raiffeisenbank Zjistit více. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. NABOO není jen dobře vypadající konvektomat.


ALPHATECH Vám opäť prináša obľúbenú radu konvektomatov COMBI. Pod známym dizajnom a ovladacím panelom nájdete funkčnosť a kvalitu, na ktorú ste si. Verkaufe einen Kombidämpfer der Fa.

Celá kuchyně na 1m čtverečném. Konvektomaty s elektronickým nebo manuálním ovládáním a přímým vývinem páry či s boilerem. Kuchyňa bez Stresu Stressless Kitchen 1UVEDENÉ CENY SÚ BEZ DPH 1. RECEPTY Recepty z celého sveta priamo v Naboo a vo funkcii Cloud.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky