streda 23. decembra 2015

Whirlpool odsavac par

Stenové odsávače pár perfektne zapadnú do vašej kuchyne, a to predovšetkým vďaka jednoduchému a elegantnému dizajnu čistých línií, kombinácií . Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Má nerezovú farbu, nenaruší teda vzhľad . Umožňuje odsávanie do komína aj recirkuláciu. Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Díky svým čistým liniím a designu perfektně zapadne do vaší kuchyně a navíc odsaje. Svojim prevedením v rustikálnom štýle je komínový odsávač… Skladom, u Vás do hodín. Perimeter je typ odsávača pár s revolučným . Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace).


Komínový odsavač par v nerezovém vyhotovení o šířce cm. Kvalitní odsavač par vám pomůže odstranit z kuchyně všechny nepříjemné pachy. WHIRLPOOL WSLCSE AS X. Jedná se o běžnou součást kuchyní v domácnosti.


Toužíte po novém odsavači par? Navíc se zázemím značkového AP Servisu! Máte-li odsavač par napojený do komína a využíváte jej i pro recirkulaci, nezapomeňte na zpětnou klapku. U většiny digestoří sami zvládnete výměnu žárovek . Digestoř umožňuje jak připojení. Ponúkame široký výber digestorov a odsávače pár a pachov.


Odsávač je vhodný pre kombináciu s . Závěsný odsavač par , 60cm NRZ. Odsavač par , podvěsný, šířka cm. Pouze osobní odběr zboží.


Energetická trieda: D Hlučnosť min.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky