utorok 1. decembra 2015

Beko chladnička s mrazničkou

Voľne stojace kombinované chladničky Beko. Objem chladničky je 101l a mraznička má 13l. Přesvědčte se, že o vaše potraviny může . Beko sú pračky, umývačky, chladničky , rúry a ostatné domáce spotrebiče s chytrými technológiami a zárukou rokov. Chladnička s mraziacim boxom dole, Trieda energ.


Dvojdverové chladničky predstavujú najobľúbenejšie modely, ktoré kombinujú chladničku a mrazničku v jednom. Svojim objemom sú vhodné do bežných. Vaša známka: 1 (Perfektný) (1).


Minibar s mrazničkou a antibakteriální ochranou. Alebo, ak to chcete presnejšie, objem chladničky je 1litrov a objem mrazničky 62 . BEKO - Kvalitní a cenově dostupné elektrospotřebiče pro Vaši domácnost. Prodej volně stojících a vestavných spotřebičů BEKO. Tesnenie vo dverách je obvykle ťažké udržiavať v čistote, čo z neho . Chcete aby bola chladnička Beko súčasťou vašej domácnosti, ale nieste.


Chladnicka mraznicka funguje 1 tne, dovod predaja je kupa vecsej. Automatické odmrazovanie chladničky 4x sklenené . BEKO RDSA 240K20W chladnička s mrazničkou. Kombinácia s mrazničkou hore. Nerezová kombinovaná chladnička Beko CSA 2M30X v energetické třídě. Barva: chrom (stříbrná) Délka (od kraje madla po střed otvoru): cca 2mm.


Zoradiť podľa: dostupnosti na sklade.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky