pondelok 21. decembra 2015

Elektricka rura gorenje

VSTAVANÁ ELEKTRICKÁ RÚRA GORENJE BO CLI. Pečúce rúry sú dnes súčasťou každej modernej kuchyne, ktorá je vybavená vstavanými spotrebičmi. Práve vstavaná pečúca rúra je jedna z najdôležitejších.


DÔLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÉ POKYNY. Pred pripojením rúry: PRED PRVÝM POUŽITÍM .

Funkcie pečenia rúry uspokojí aj. Elektrická trouba samostatnáVT 4AX, Nerez, dotekové ovládání hodin, . Rúra Bosch HRG675BSnerez. Nay extra body v hodnote až do 1€ k väčšiemu nákupu bielej techniky.


Mechanické ovládanie teploty a režimu ohrevu - Dotykové ovládanie programovacích hodín - Nerez s úpravou . Gorenje síce vstavanú rúru nevybavilo detskou poistkou, no páči sa nám dynamický chladiaci. Do rúry sa zmestia klasické . Medzi funkciami na pečenie nechýba .

Vstavaná multifunkčná rúra. BO647A33BG rúra vstavaná GORENJE. Nachádza na rohu rúry a je viditeľný, keď otvoríte dvierka rúry. Voľne stojaca varič s rúrou značky Gorenje.


Technické detaily: Řada Essential Energetická třída: A Provedení (barva): Nerez Barva rukojeti: Barva nerezové oceli. Späť do školy - zľava A. Gorenje Essential je moderná vstavaná rúra na pečenie, ktorá má veľký. Ovládanie je elektronické, podsvietené push-pull gombíky a . Predám 1 stave elektrickú rúru Gorenje. Dôvod predaja je rekonštrukcia kuchyne. Inteligentná rúra Gorenje HomeChef s dotykovým displejom sa dostala medzi výrobky s najlepším dizajnom na svete.


Samozrejme nie je rúra ako rúra. Klasické elektrické rúry majú len spodný a vrchný statický ohrev a kombináciu oboch. Druh výrobku elektrická rúra.


Srdcom každej kuchyne je jednoznačne rúra na pečenie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky