štvrtok 31. decembra 2015

Sklenená doska na krájanie

Doštička na krájanie sklenená štvorhranná, x cm. Krájacia doska vyrobená z tvrdeného skla, vhodné do umývačky riadu, má protišmykové nožičky pre . Originálne vzory, výrazné a pritom neagresívne . Vaše nože tak budete mít vždy perfektně . Chcela by som si kupit sklenenu dosku na krajanie s takymi prisavkami a zaujimalo by ma, ci sa netupia noze z nej.

Doska na krájanie drevo 30x19xcm. SKLENENÁ DOSKA NA KRÁJANIE platné do: 29. Nože tupia o čosi menej ako sklenené dosky. To je všetko pekné ,ale pozor!


Minule som krájal na plastovej doske zeleninu a keď som ju utieral papierovou . Dizajn pripomína obľúbenú značku tabletu, v spodnej časti sú gumené nožičky. Blanco doska na krájanie sklenená Zenar - Vlastnosti v kvalitnom striebornom prevedení z bezpečnostného skla funkčný a estetický kuchynský pomocník .

Sklenená doska na krájanie 28xcm. Krájacie dosky zo špičkových materiálov – nech už klasické drevené či moderné plastové s antibakteriálnou úpravou – patria k nevyhnutnej . Protišmykové silikónové podložky. Položte si ju jednoducho na sporák alebo odkvapkávač a zväčšíte si tak svoju pracovnú plochu a . Xavax sklenená doska na krájanie. Získajte extra priestor na pracovnej doske vďaka týmto Electrolux multifunkčným skleneným doskám, ktoré sa dajú používať na krájanie a prípravu jedál, pričom . Sklená doska je krásna, štýlová a lepšie odoláva pachom alebo . Pokiaľ sa má sklená doska používať na krájanie , odporúča sa zaobstaranie separátnej umelohmotnej násady. Táto ochraňuje ostrie noža a taktiež sa dá umývať . Pro tyto krájecí desky by se každé jídlo rozkrájelo.


Podívejte se na více než ​5kuchyňských prkének z Biano. Osobní odběr na pobočkách. Kuchynské nože na chlieb, mäso, zeleninu a pílky na pečivo nájdete v našom sortimente.


Zakúpiť môžete aj súpravy nožov a kuchynské plastové či drevené . Kategória: Dosky na krájanie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky