streda 9. decembra 2015

Polica na topanky

Botník (skrinka na topánky) Kapater biela. Ponúkame skrinky na topánky do predsiene v najrôznejších tvaroch. V ponuke od Tempo Kondela nájdetete: vešiaky, botníky, predsieňové zostavy, sektorový nábytok a darčekové poukážky.


Regál na topánky je vyrobený z masívneho borovicového dreva bez následnej impregnácie a je vhodný na priame použitie, alebo tiež k vlastnej farebnej úprave. Vašej domácnosti novú energiu.

U nás nájdete štýlový nábytok z ponuky desiatok obchodov a značiek. Univerzálna polica na topánky. Do každej sa zmestia tri páry topánok. Nízke aj vysoké botníky s vyklápacími poličkami na obuv.


Jednoduché stojany na topánky do chodby. Vyberte si štýlový botník z kvalitného materiálu za super cenu. Kúpite online v eshope Mobelix. Praktická, kovová, polica na topánky.

Moderný, minimalistický a nadčasový dizajn. Polica na topánky AJAX za 53. Kovová polica na topánky.


Vylepšite vašu lavičku pridaním praktického roštu na obuv, ktorý je priestorovo úsporný a je vyrobený z perforovanej oceľovej dosky, takže sa na ňom . Na nic nečekejte a obujte se do zařizování předsíně. Kovaná polica na topánky AWW-8od distribučnej spoločnosti Wipmeb v zlato- bronzovom prevedení. Sedaciu časť je možné od police odňať, avšak poťah je . Možno použiť až prvkov: . Výsuvná polica na topánky 720. Pretože je pripevnená k stene, umožňuje šetriť viac priestoru v chodbe a udržiavať ho v čistote.


Letné topánky treba pred zimou vyčistiť a dobre prevetrať. Vtipálek si svoje tenisky prevetráva na elektrických drôtoch. Konfigurátor výrobku - vyberte si výrobok na . Skrinky na topánky alebo inak nazývané topánkovník či botník sú nepostrádateľnou súčasťou predsiení a chodieb.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky