utorok 24. januára 2017

Vešiakové háčiky

Vešiaky a háčiky na oblečenie. V ponuke nájdete vešiaky mderné, rustikálne a jednoduché. Kovové, drevené a plastové šatníková vešiaky a háčiky v pestrej škále povrchových úprav. Nemusíte vŕtať do steny, stačí . Kovové i drevené vešiaky , vešiačiky, háčiky , na zavesenie na stenu, stojanové vešiaky na kabáty, bundy, klobúky či dáždniky, nemý sluha na oblečenie, .

Dobre umiestnený háčik dokáže divy. V predsieni ušetrí hodiny hľadania, v kúpeľni či kuchyni zaistí poriadok a využijete ho aj inde v domácnosti. Háčik na dvere drôtený KITCH. Ponúkame vešiaky , ktoré sa hodia do predsiení, čakární, kancelárií či reštaurácií, proste všade tam, kde je potrebné odložiť svoje šatstvo.


Poďte si vybrať nejaký pekný kúsok na Bella Rose. Nájdete tu vešiaky na uteráky rôznych designov a veľkostí, nástenné vešiaky , šatníkové háčiky a ramienka. Ak nemôžete vŕtať do steny, variantom pre vás sú . Hák vešiakový TROJITÝ 125mm 3.

Jednoduchá montáž na stenu. XL Farebný nástenný vešiak s háčikmi ks. Nástenné háčiky Hook – čierne. Sortiment zahŕňa extrémne silné permanentné háčiky , ako aj odnímateľné nalepovacie háčiky , . Polica LOPÁRIK s vešiakmi. OBI online a vo Vašej OBI predajni!


Je tvorcom prvého dojmu pri pomyselnej vstupnej bráne do Vášho príbytku. Zaveste si kabát, uterák aj kabelku na štýlový vešiak. Vintage aj retro vzhľad pre váš domov. Kvalitné dizajnové vešiaky od popredných výrobcov nábytku z Európy. Sklápací nástenný vešiak s háčikom LANCA.


Predávame kúpeľňové doplnky, vstavané, vešiaky a háčiky na stenu, dávkovače mydla, držiaky na toaletný papier a mydlo, koberčeky a rohože do kúpelne, . Product was successfully. Prakticky a vkusne doplnia vašu predsieň alebo chodbu, ponúknu odkladací priestor na . Už žiadne vŕtanie, žiadne lepidlo, žiadne skrutky, žiadne komplikácie a žiadne boje s časom alebo nešikovnosťou! Super silné prísavky Zoso vám uľahčia život.

Odkladáte v kúpeľni uteráky a oblečenie na podlahu? Stačí si vybrať, ktoré sa .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky