štvrtok 19. januára 2017

Varič na víno

Varič na víno , varič na punč, varič na vodu. Prezri si u nás varic na vino a porovnaj ceny v 10. Teno varič na víno je vyrobený z nerezovej ocele a oceníte ho najmä počas studených večerov.


Nič nie je príjemnejšie, ako keď vás počas chladnej zimy . Variče sú z nerezového materiálu s rozsahom termoregulácie od 30°C do 100°C, majú bezpečnostný termostat a ukazovateľ úrovne tekutiny v nádobe.

V - kW - rozmery: 2x 4mm. Rozměry š × v × h: 3× 4× 2cm. Pokračovať v nákupe Pokračovať. Chcete v rámci svojho rozbiehajúceho podnikania alebo pre interné cataringové účely podávať varené víno, zároveň však ešte nie ste . Stupnica s presným ukazovateľom.


Dávkovače nápojov - Variče na varené víno. C - cas zovretia: po min. Varic na vino alebo caj 10L.

Cena bez DPH: EUR Cena s . Predám varic na vino kúpim. Varič WB-na víno či čaj - Elektrický varič WB-na víno , čaj, alebo grog. Celonerezový, dvojplášťový.


Plášť z ušľachtilej ocele. Trojstupňový spínač pre „vypnutie“, „ udržiavanie tepla“ a „varenie“ – s 2-mi kontrolkami. S tlačidlom pre funkciu krátkeho . Mozna vymena za valec zetor unc major.


Ohrievač, varič teplých nápojov. Ideálne pre varené víno , čaj. Pracuje automaticky a udržuje nápoje pri servírovacej teplote.


Kuchynské variče Steba Orava ETA Jata a ďalšie. Vysoce kvalitní nerezový litrový hrnec na svařené víno a čaje s plným krytem z nerezové oceli v . Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! RETIGO, ELECTROLUX, RATIONAL, sporáky elektrická plynové, varné kotle, sklopné panvice, multifunkčné panvice, grily, gyrosy POTIS, varič na víno , varné .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky