štvrtok 19. januára 2017

Držiak police

Elegantný držiak na sklenenú alebo lamino policu. Najpredávanejšia podperka na police. Podperka pre sklenené police v nábytku. Nosnosť páru pri hĺbke police 300mm = 30kg.


Umožňuje trojstranné nastavenie- vertikálne, bočné a nastavenie sklonu.

Montáž do steny pomocou hmoždiniek . Neviditeľný držiak na police. Ste rodení domáci majstri? Zostavte si police a regály sami.


Konzoly a stojky si vyberiete podľa svojho vkusu poslúžia ako opora pre nástenné úložné priestory. Držiak na police - neviditeľný. CPS Interiér E-shop v ktorom nájdete potreby pre výrobu a zariaďovanie interiérov.


Vaše hodnotenie: SKLADOM VÝPREDAJ.

Výber podľa minimálnej hrúbky police dolu. Spojovací a kotviaci materiál. Chýba Vám správna skrutka, matica, kotva, hmoždinka, vrták, nit.


Plastový držiak police veľký č. Popis produktu: V balení je po 1ks. Korpusový spojovač, plastový uholník). Výrobca: Dostupnosť: skladom Viac informácii. Objednajte si tovar v hodnote nad 1€ a poštovné zaplatíme za vás. Novaservis SKLO POLICE ZAOBLENÉ ČÍRE.


QUINNY držiak police (bez skla), chróm . DRZIAK POLICE PELIKAN Zobraziť plnú veľkosť. Kovový držiak poličky antic. KOVOVÉ DOPLNKY A DEKORÁCIE . Svorkový držiak sklenenej police Perugia, hrúbka skla 6-mm, leštený chróm.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky