štvrtok 26. januára 2017

Farby na stenu kombinacie

Stačí vybrať na steny tie správne farby. Ukážeme vám, ako zladiť farby v obývačke a akú kombináciu farieb použiť v obývačke. Zistíte, ktorá kombinácia farieb v miestnosti je pre Vás najlepšia. Farby sa dajú ľudoboľne kombinovať.


Každá stena sa dá vymaľovať inou farbou.

Obývačka – najfrekventovanejšia miestnosť domova. Je to miesto, kde sa obvykle stretne celá rodina po náročnom dni v práci či v škole. Kto si trúfa, môže skúsiť aj kombinácie viacerých výrazných farieb , ktoré sa v miestnosti stanú. Zvyšné steny a strop si už vystačia so žiarivo-bielou farbou. Nájdenie správnej farebnej kombinácie je jedným z najdôležitejších krokov pri akomkoľvek návrhu.


Dôležitým aspektom pre voľbu farby je jej odtieň alebo kombinácia odtieňov, či už doplnkovej steny , podlahy, stropu, alebo ako farba vybraných bytových . Ak chcete vytvoriť kombináciu farieb , ktorá je príjemná pre oči,.

Ide najmä o tie, ktoré nemôžete alebo nechcete zmeniť - napríklad steny. Budú sa k sebe jednotlivé farebné kombinácie hodiť? Ako vyberať farby na stenu.


Všetky steny aj fasáda sú biele. Svetlé farby v kombinácii s tmavými pôsobia ešte svetlejšie a naopak. Už ako deti sme sa naučili, že keď zmiešame žltú a modrú farbu, vznikne nám zelená.


Kombinácia hnedej a sivej farby urobí z vášho interiéru príjemné a teplé. Primalex brožúra plná farebných kombinacií na steny. Oranžová a žltá farba v jedálni . Kto ju však používa multifunkčne, môže si dať natrieť steny bielou farbou.


V jednom priestore je vhodné kombinovať najviac dve – tri farby. Pastelové odtiene vyzerajú decentne a nie sú tak vtieravé, krikľavé farby bijú do očí a preto priťahujú pozornosť. Farebné kombinácie a ladenie je stále častejšie veľmi dôležitou. Pri tých odvážnejších používame farby na steny , ktoré sú intenzívne, plné, . Použitie správnych odtieňov farby na steny alebo ich kombinácie vytvára spojenie medzi rozličnými časťami interiéru a taktiež prepojenie medzi interiérom a .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky