utorok 31. januára 2017

Predam stolik pod tv

Používaný veľmi krátko, stav ako nový. Rozmery: šírka 145cm, výška 46. Skrinka na fotkách je len zaprášená od stavebných úprav. Nábytok je z masívu v rustikálnom štýle.


Inzeráty predam tv - stolik. Bezplatná inzercia, predam tv - stolik predaj a inzercia.

Vyberte si z množstva ponúk. Predam stolik pod televizor. Na zadnej stene stolíka je p. TV stolík predám pekný stolík , môže byť použitý ako . Kombinácia dreva a čiernych lesklých dvierok. Elegantné biele i masívne drevené skrinky pod televízor. West Germany - žádná Asie , nebo Ikea.


Stolik je zavesny (na stenu) vid foto Da sa objednat aj biela.

Je dôležité, aby ste si zistili nosnosť stolíka a potom aj váhu, ktorú asi budete chcieť . Stolík by mal byť pevný a stabilný. Nachádzate sa v kategórii, kde nájdete TV konzoly, držiaky TV (pevné, sklopné, kĺbové) a stolíky pod televízory. Predám stolík pod TV , DVD a Video. Farba strieborná, materiál Mdf, maximálne zaťaženie kg. Konferenčné stolíky prvotriednej kvality do Vašich obývačiek.


Drevené, kovové, sklenené, alebo aj kombinované – je len na Vás, ktorý konferenčný stolík bude . TV , chladnička, skrine, manželská posteľ. TV skrinka poskytuje dostatok miesta pre uloženie . Najlepšie vo večerných hodinách v . Neposkriabany, na kolieskach. Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Presklenný stolík pod TV. Výška 5 šírka 8 hĺbka 45.


OBLAST SURREY MESTO -WOKING KUSOK ZA MTAKZE MAM NA PREDAJ NASLEDOVNE VECI VSETKO BOLO KUPOVANE PRED 6 . Nočný Stolik , skriňa, 2x komoda, jedálenský stôl , 2x jedálenská stolička, Sušić na Oblečenie, LED TV s možnosťou pripojenia USB, TV -sat, wi-fi, Trezor. TV stolky a držáky, základní příslušenství k Vaší televizi.

Držáky můžeme rozdělit na fixní, výsuvné, sklopné a otočné. V naší nabídce naleznete .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky