piatok 13. januára 2017

Kavovary pre kaviarne

Sme oficiálnym distribútorom značiek: La Cimbali, Faema, Astoria, Elektra. Naša spoločnosť má takisto servisné pokrytie pre kávovary la cimbali, kávovary. Hľadáte vhodný kávovar do kaviarne ? U nás ho získate formou prenájmu alebo na splátky – a k tomu zrnkovú kávu z našej pražiarne. Kliknite a dozviete sa viac.


Požičiavame predávame espresso kávovary fresh mlynčeky na kávu pre kaviarne Nuova Simonelli Astoria Rancilio Lelit Mazzer Quamar.

Kavovary pre kaviaren a domacnost. Profesionálne zariadnia do kaviarni , do domácností. Sanremo Capri páka automat. Model Capri sa vyznačuje vyskokou spoľahl.


Keďže vieme, že na zariadenie novej prevádzky kaviarne sú potrebné značné. V ponuke máme staršie repasované kávovary aj mlynčeky rôznych značiek. La Cimbali talianské pákové a automatické kávovary , ktoré sú určené pre kaviarne , cukrárne a hotely. Zrnková káva a kávovary najlepších svetových značiek.


Kompletné kávové príslušenstvo na jednom mieste.

Otvárate novú kaviareň alebo reštauráciu, ale neviete si rady? Ponúkame spoluprácu kaviarňam a reštauračným zariadeniam, od prenájmu kávovaru a dodávania kávy, až po poradenstvo pri vedení kaviarne , profesionálne . Najširší výber, tovar skladom, expedujeme ihneď! Káva a kávovary na jednom mieste. V bežnej kaviarni dnes stojí značková a naozaj dobrá káva zhruba 1. Poďme sa pozrieť, čo si obliecť do kaviarne , či už ide o posedenie s kamarátkou alebo prvé rande. Ako sa obliecť pohodlne a sexy do kaviarne.


Vhodný do prevádzky kaviarne alebo reštaurácie. Kávovary do kaviarní profesionálne, široka ponuka kávovarov našich najobľúbenejších značiek Astoria, La San Marco, Faema, výber je . Veľmi dôležitú úlohu pri príprave kvalitného espressa zohráva kávovar. V oblasti technológií potrebných na prípravu kávy . Faema Eje profesionálny kávovar najvyššej kvality. Vynikajúca zmes kultového .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky