pondelok 23. januára 2017

Plastové obrusy

Viac než vzorov gumených obrusov , predávame na meter. Praktické využitie v kuchyni alebo na záhradnom stole. Navštívte jednu z našich viac než 40 . Obrusovina je vyrobená z PVC zmesi, ktorá je nanesená na textilnom podklade. Obrusy sa vyznačujú vysokou kvalitou a širokou ponukou moderných vzorov v .

Zháňate metrážne obrusy PVC, ktoré nakúpite podľa toho, aký veľký stôl doma máte? Do ponuky sme zaradili túto kategóriu, pretože . Obrusy ušité alebo na metre, plné farebných motívov s rôznych materlálov, to je to pravé na váš stôl. Dostupnosť : Tovar je na sklade.


Ochráň svoj kuchynský stôl kvalitným pvc obrusom v rôznych rozmeroch výberom zo širokého sortimentu shopinguj. OBRUSY - Miroslav Kurečko. Goldea teflónový obrus - vzor PÁVIE OKO - ZELENÝ x cm.

Ozdobte svoj jedálenský stôl obrusmi a behúňmi s rôznymi motívmi a farbami. Vyberte si zo širokej ponuky textílií do jedálne na každú príležitosť. Zobraziť všetky výsledky vyhľadávania. Zoradiť, Podľa ceny zostupne, Podľa ceny vzostupne, Podľa . Na výber máte s obrusov s motívom obľúbených detských postáv,. Obrus Narodeniny - chlapec 1x 1cm.


POPIS PRODUKTU: Vzor: Pevná farba Veľkosť: M Príležitosť: Birthday Party, svadba a angažovanosť is_customized: Áno Materiál: Plast Farba: biela Krajina . Plastové obrusy – metráž platné do: 12. PVC obrusy je možné žehliť pri nízkej teplote zo spodnej strany. Všetky vzory sú dostupné aj v metrážnom . Má vynikajúce vlastnosti a pestré všestranné využitie v interiéri aj v exteriéri. Lahký na údržbu, ideálny na jedálenský stôl či letnú terasu.


Voskované obrusy ochrania vaše stoly pred nečistotami. Mank, vianočné kolekcie, servítky, šerpy, obrusy. Kvalitné prestieranie dodá vášmu stolovaniu štýl a súčasne ochráni váš nábytok pred znečistením a škrabancami.


Jednorázové obrusy a prestieranie vhodné do reštaurácií i na domáce párty.

Koše, vrecká do odpadových košov, vrecia plastové ,vrecia papierové, vrecká kupecké . Ponúkame Vám obrúsky papierové, obrusy papierové a obrusy PVC. Spoločnosť sa zaoberá veľkoobchodným predajom obrusov a stolových podložiek.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky