pondelok 30. januára 2017

Nahradna bombicka sodastream

Pre takéto prípady odporúčame mať vždy v zálohe aj ďalšiu „ náhradnú “. Vymeníme prázdnu bombičku plynu COza novú , iba v cene plynu. Pravidelným používáním přístroje však dochází k . SodaStream vám ponúkajú náhradnú fľašu so 4g oxidu uhličitého. SODASTREAM , balenie v samostatnej krabičke Technické parametre.


Pokiaľ nemáte v blízkosti autorizovanej výmenné miesto, alebo nechcete čakať, než vy alebo niekto z . Tento produkt nie je možné zaslať prepravnou službou! Je určený výhradne pre osobný odber na predajniach HEJHOUSE. Pre výmenu bombičky je nutné na . Sme autorizovaný predajca Fastplus. Vlastná spoľahlivá doprava až k Vám domov.


Naspäť do kategórie doplnky. Predaj tohto produktu bol ukončený, posledná známa cena: 9. Doporučujeme Vám si priobjednať sirupy, karafy, prípadne bombičky do zásoby. Sodastream TRIPACK 1l BLACKWHITE, náhradné fľaše. DPH 1€ s DPH 1€. Výmena prázdnych bombičiek za plné.


Výmenu zabezpečí náš kurier kdekoľvek kam ho zavoláte. Predam novu, plnu bombicku do soda stream. Predám veľmi málo používanú soda stream v bielom prevedení. COmůžete pomocí citlivého dotykového systému Source dosáhnout třech úrovní.


Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom. Sirupy rôznych príchutí a náhradné bombičky s plynom je možné zakúpiť na našich. Bombička na prípravu sýtených nápojov myDRINK.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky