štvrtok 26. januára 2017

Papierova lampa

Biele papierové tienidlo tejto stojacej lampy má vypuklý tvar a poskytuje príjemné intímne osvetlenie. Praktické lampy na písací stôl alebo malé nočné lampy k posteli s príjemným svetlom. Nakupujte online alebo v predajniach JYSK. Vyberte si moderné stojacie lampy za nízke ceny. Ponúkame lampy s ručne vyrobenými tienidlami aj nastaviteľnými ramenami v rozličných variantoch.


Prezri si u nás papierova lampa a porovnaj ceny v 10.

Lampy stojanové papierové - vytvárajú harmóniu v miestnosti a byte. Predaj svietidiel, lámp, osvetlenia bytu, domu a záhrady. Papierová stojanová lampa bielej farby so šedým vzorom. Spínač je umiestnený na prívodnom kábli. Rozmery svietidla: ø 350mm x výška . Vyberajte si Lampy podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


Videonávod ako si vyrobiť papierové tienidlo na lampu v tvare kvetu. Dolaďte izbičku svojich ratolestí roztomilým osvetlením!

Závesná lampa v podobe modrého lampióna s bodkami vytvorí v izbičke pomocou tlmeného svetla . Možno ju naplocho zložiť. Podstavec s 3-mi integrovanými LED diódami – vydávajú teplé biele svetlo. Príjemne pôsobiace stolné lampy s tienidlom z papiera alebo textilu nájdete v tejto kategórii. Antracitová voľne stojacia lampa so. Tienidlá z látky alebo papiera sú charakteristické farebnosťou, . To by si niektorí skeptici mohli pomyslieť.


Stojací papierová lampa Myra. Aktualizovaný pred dňami. Lampa s LED svetlom s motívom sovy pre zútulnenie Vášho okolia a vytvorenie pohodovej večernej atmosféry.


Tento originálny kúsok určite zaujme na prvý . Inzeráty papierova lampa. Bezplatná inzercia, papierova lampa predaj a inzercia. Neobsahuje objímku a žiarovku.


Každá papierová lampa prezentuje individuálne funkcie doplnené o pohyby a bežné pozície zvieraťa. A žiarenie v tme je k tomu jedinečný . Materiál: ryžový papierŽiarovka a kábel nie sú súčasťou balenia – je potrebné ich dokúpiť samostatne. PAPIEROVÁ STOJANOVÁ LAMPA platné do: 3.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky