utorok 10. januára 2017

Kanvica sencor

Rýchlovarné kanvice značky SENCOR. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Táto sklenená kanvica je veľmi dizajnová a dokonale ozdobí vašu kuchyňu. Pri zapnutí sa kanvica rozsvieti modrou . Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do !

Rychlovarné konvice Sencor Vše skladem. Kanvica má objem l, otočný stredový konektor, svetelnú kontrolku . Vodoznak Uskladnenie sieťového kábla v podstavci. Bezpečnostné zaistenie veka.


Filter pre zachytenie nečistôt a usadenín, vyberateľný a . Vyberateľný a umývateľný filter. Ochrana proti prehriatiu pri zapnutí bez vody. Nerezové prevedenie v kombinácii s dymovým polykarbonátom.

Všetky rýchlovarné kanvice uvarí liter vody zhruba za minúty - a to bez ohľadu na ich cenu. Nabízíme ucelenou nabídku rychlovarných konvic od značek Catler, Concept, DeLonghi, Electrolux a další. Predaj kvalitných značkových produktov do školy aj do kancelárie. Užívateľov určite poteší možnosť uschovať sieťový.


Značka, SENCOR , SENCOR , SENCOR. Typ, rýchlovarná kanvica. Zajtra alebo zadarmo, nie . Disponuje ochranou proti přehřátí . Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia. Poslať odkaz priateľovi Tlačiť stránku . Vďaka ergonomicky tvarovanej rukoväti vám . Osobní odběr na pobočkách. Obojstranný vodoznak, uskladnenie sieťového kábla v podstavci, bezpečnostné zaistenie veka, filter pre.


Stredový konektor STRIX, výhrevné dno z nerezovej ocele. Jednoduché otváranie veka .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky