utorok 10. januára 2017

Drevena polica

Regály a police nákup a rezervácia v OBI. OBI drevená polica na fľaše súprava, ks. Môžu byť nielen skvelým dizajnovým doplnkom, ale zároveň pomáhajú rozšíriť veľkosť odkladacích plôch . Nástenná polica Versa Round Wall 6. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie polica nastenna drevena.


Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke.

Ozdobte obývaciu izbu závesnými regálmi. Moderný aj tradičný dizajn, akciové ceny, výhodné zľavy. Police vám pomôžu ušetriť miesto.


Drevená polica je vyrobená zo smreku s lakovaným povrchom. XL Drevený botník skladovacie police ks. Vašej domácnosti novú energiu. Bezplatná inzercia, drevena polica predaj a inzercia.


Vyberte si z množstva ponúk.

Masívna nástenná polica s množstvom úložného priestoru. Polička je miestom, kam si môžete uložiť knihy, filmové a hudobné nosiče či rôzne dekoračné predmety. Praktické nástenné police nájdete v eshope drevona. Doprava ZADARMO - Tovar skladom. Spojenie hrejivého dreva a chladnej elegancie železa je klasickou kombináciou, ktorá skvele . Rozmery výška 175cm, šírka 118cm, hĺbka 24cm.


Drevený regál, políc , 80x170xcdoručenie domov alebo na predajňu. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Nostalgický vintage taliansky nábytok, prírodná doska z masívneho brestového dreva s . Drevené regály sa dajú využiť v kanceláriách, garážach a iných úl. Veľa suvenírov z dovolenky a málo miesta?


Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia. Vaše hodnotenie: SKLADOM AKCIA. Políc nie je nikdy dosť a keď sú navyše ešte originálne vytvorené, ide aj o krásny doplnok každého interéru.


EUR Magnet 3Pagen Drevená rohová polica svetlohnedá.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky