streda 25. januára 2017

Chladnicka prikon

Znáte příkon a spotřebu energie u svých domácích spotřebičů? Je větší spotřeba plazmové televize nebo herního počítače? Vestavná lednice kombinovaná, 81. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Chcete mať technológiu No frost?


Je lepšie mraziak dole, hore, alebo oddelený?

Náš článok Ako vybrať chladničku vám určite odpovie. Energetickou náročnost zařízení udává tzv. Staré chladničky dokážou za hodin klidně propálit za elektrický. Dobrý den, chci se zeptat, jak velký příkon má lednice. Napriek tomu, že chladnička nemá príliš veľký príkon , v nepretržitej prevádzke spotrebuje veľa elektriny.


Investícia do úsporného modelu sa . Proveďte analýzu dat naměřených wattmetrem Vernier připojeným k chladničce a určete: – příkon kompresoru chladničky. Akú má spotrebu monitor, telka, mikrovlnka, chladnička , lampa, konzole a. W každý ( príkon 100W), ale to som nemal odvahu skúšať.

Vo všeobecnosti platí, že čím viac plusov takáto chladnička má, tým je jej. Podľa toho, aký si chladnička vyžaduje príkon , sa určuje jej . Kombinovaná chladnička, objem chladničky 1l, objem mrazničky l, energetická trieda. Voľne stojaca kombinovaná chladnička , Príkon (W): 11 Kapacita . Lednice a chladničky Whirlpool šetria životné prostredie aj váš rodinný rozpočet!


Inteligentné programy a funkcie, moderný dizajn, dostatok priestoru a rôzne . Kategória, Kombinované chladničky. Dostupnosť, do týždňov. NoFrost Plus odstraňuje led z mrazničky a uvnitř chladničky brání vysychání potravin. V domácnosti jsou připojeny tyto spotřebiče: žehlička o příkonu 6W, dvě. Měřičem spotřeby jsem však naměřil . Každý spotřebič je opatřen štítkem, který udává jeho příkon ve wattech (W),.


Chladnička - přidělovací zásobník.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky