utorok 31. januára 2017

Tyce na plot

STĹPIKY a VZPERY na plot. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Lacné pletivá, ploty a oplotenie - a ďalší sortiment klasických, chovateľských, priemyselných, lesníckych druhov pletív a oplotenia. Do podkladu najprv vyvŕtame dieru podľa veľkosti tyče , potom vložíme závitovú tyč a. Nakoniec po stuhnutí chemickej pätky naskrutkujeme matice na závitové tyče a hneď nad.

Napínacia tyč slúži k napínaniu a pripevneniu štvorhranného pletiva na nosných plotových stĺpikoch. Napínacie tyče sú pozinkované a poplastované, s plastovou čiapkou. Príslušenstvo pre ploty nákup a rezervácia v OBI.


OBI online a vo Vašej OBI predajni! Ploty a múry nákup a rezervácia v OBI. Predám 1metrový poplastovaný plot výška 1cm. Set obsahuje pletivo zo 5mm hrubého pozinkované a následne poplastované drôtu, stĺpikov 200cm .

Video: Návod na montáž štvorhranného pletiva s tyčou na vrchu. Pretiahite napínacie tyče zvislo pletivom na začiatku a na konci oplotenia a následne zahájte napínanie pletiva. Plotový sloupek BPL poplastovaný - PVC, mm, výška 2cm. Klasický sloupek na plot. Sloupek vhodný ke klasickému čtyřhrannému pletivu.


Kvalitní sloupek vhodný jako průběžný sloupek na Vašem plotě. Pletiva Dobrý a Urbánek. Domů › Příslušenství › napínací tyče. Typ oplotenia: Napínacia tyč k napínaniu pletiva. Plotové sloupky a vzpěry, materiál pro stavbu plotu.


Sloupky poplastované,i pozinkované, různé výšky a průřezy. Levně realizujeme prodej plotových sloupků po . Vyberte si co potřebujete z 5aktuálních inzerátů plot. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Součástí prodávané napínací tyče jsou dvě plastové čepičky v černé barvě.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky