streda 11. januára 2017

Kovové nožičky na nábytok

Nábytkové nožičky kovové , plastové, hliníkové. Hettich Výškovo nastaviteľná noha pre nábytok čierna. Hliníková nožička bez rekifikácie, výška 80mm. NÁBYTKOVÉHO KOVANIA A POLOTOVAROV NA VÝROBU NÁBYTKU.


Aj napriek tomu, že si nábytkové nožičky veľakrát ani nevšimneme, nezabúdajme že počas celej. Aj touto formou si môžete zrenovovať svoj nábytok a priblížiť jeho vzhľad ostatným doplnkom.

Noha kovová hranatá 25x2 výška - 1mm. Kovové nohy na stôl Nohy nohavičiek s tyčami s priemerom cm. A2Nožička na nábytok nastaviteľná pomocou závitového ramena M10.


Upevňovací element pre nožičky FENNEL, nalepovací. Kovové , plastové a drevené nôžky k nábytku , pod skrine, komody, kúpeľňový nábytok , gauče. Všetky nohy sú nastaviteľné, tzn.


V pamäti Doplnky ku kuchynským linkám, ako sú rámy, koľajnice, nohy a sokle u nás dostanete za výhodné ceny. Máme širokú ponuku exterierových stolových nôh.

Ponúkame úplný prehľad pre stolové nohy a kovové podnože. Stolové nohy majú tůzné tvary a rozmery. Dizajnová stolička Aurel inšpirovaná Eames štýlom.


Sedák je z bieleho plastu s mäkkou poduškou z ekokože a nožičky sú kovové - ako na obrázku. LAUFEN PRO S, sada nožičiek k nábytku , 2ks (ľavá a pravá) hliník. Kovovýroba a predaj kovových bránok, konštrukcií a nábytkových kovaní.


Ravak univerzální kovové nožičky k nábytku MR base. Nožičky k nábytku OLSEN SPA ks, skladem. Ku kreslu je možné dokúpiť komfortnú opierku hlavy. Kreslo je dostupné aj vo vezrii s kovovými nožičkami.


Uvedené ceny zahrnují DPH a. EBS nohy k nábytku , pár. EBS je mladá společnost, kterou tvoří profesionálové s dlouholetými zkušenostmi. Kombinuje spolehlivý přístup a zároveň inovace.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky