utorok 17. januára 2017

Sviatocne obrusy

Ozdobte svoj stôl počas sviatočných dní niektorým z našich krásnych obrusov. Naše sviatočné obrusy sú vode odolné a pri častom použití a praní nestrácajú . Jednofarebné, vzorované a vianočné obrusy odolné proti škvrnám sú vhodným doplnkom do interiérov bytov, hotelov, reštaurácií aj . V tejto elegantnej kolekcii je iba na Vás, či si zakúpite samostatný obrus , dekoračný šál či prestieranie. Kombináciou jednotlivých dielov si tak ľahko prispôsobíte . Nostalgické obrusy , prestierania, Shabby Chic, Provence, francúzsky bytový textil , z prírodných materiálov, na Váš stôl, do kuchyne, do jedálne.

Nájdite kvalitné obrusy pre každodenné aj sviatočné príležitosti. Internetový obchod značkových domácich potrieb a bytového textilu na homedesign. Ak dávate prednosť praktickému využitiu, určite vás zaujme teflónový obrus. Spoločnosť sa zaoberá veľkoobchodným predajom obrusov a stolových podložiek.


Stolovanie s našimi obrusmi bude štýlové. Nájdete tu ako umývateľné obrusy , tak i klasické obrusy z bavlny, ľanu ai. Vyberte mu nejaké pekné na Biane.


Vyšívané obrusy sú veľmi decentné,. Sviatočný obrus ponúkame v dvoch veľkostiach.

Vianočné obrusy pre hotel nepotrebujete, ale potrebujete obrusy , ktoré pomôžu dotvoriť sviatočnú náladu. Prestieranie - sada ks - . Magnet 3Pagen Kockovaný obrus červená bordó 130x160. Obrusy sú vyrobené zo zmesi . Teraz budete stolovať skutočne sviatočne ! Naše kockované obrusy sú rovnako tak . Okrem ochrany nábytku pre poškodením, dokážu obrusy nádherne ozdobiť. Tento vkusný doplnok je vhodný na každodenné použitie, ale aj sviatočné chvíle.


Objednajte si u Blancheporte krásne damaškové obrusy , na váš sviatočný stôl. Veľká klasika, ktorá má mnoho kúzla a štýlu. Interaktívne produktové katalógy prestierania, servítky, obrusy , šerpy.


Možno si myslíte, že vybrať obrus na stôl je minútová záležitosť, no nie je to úplne tak. Neodmysliteľnou súčasťou interiérov sú obrusy. Textilné obrusy spríjemňujú a dotvárajú atmosféru slávnostných i všedných dní.


Narodeninová hostina, sobáš, romantická večera – sviatočných udalostí, kedy dávame na stôl obrusy , je dosť! Ale prečo by sme sa mali pri použití obrusa .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky