pondelok 16. januára 2017

Guzzanti gz 12

Termochladiaca presklená vinotéka - kapacita fliaš. Vďaka elegantnému čiernemu . Teplota sa nastavuje pomocou LED displeja a vnútro . Jednodverová vinotéka značky Guzzanti pojme až fliaš vína, celkový úžitkový objem 35l je tak využitý na maximum. Medzi hlavné prednosti tejto.


Vinotéka Hyundai VIN DZ. Jednodveřová vinotéka značky Guzzanti pojme až lahví vína, celkový užitný objem 35l je tak využit na maximum. Mezi hlavní přednosti této vinotéky. Thermoelectric winecooler with glass door.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. B kapacita láhví, 35l netto chromové . Energetická třída A, LED osvětlení a celková kapacita lahví. Objem celkem užitný (l): 35. Kapacita - láhve (ks): 12.


A, vertikální police - ideální už pro otevřenou láhev, LED . Disponuje termoelektrickým chladicím systémem bez kompresoru . Volně stojící vinotéka, kapacita lahví, termoelektrický chladicí systém bez kompresoru a bez vibrací, nízká hlučnost - do dB, chromovaných drátěných. We will deliver within 1-2 . Guzzanti GZ borhűtő vásárlás: Guzzanti GZ árak összehasonlítása, Guzzanti GZ akció! Typ chlazení: termoelektrická Displej : . Vyberte si skříňku jako víno.


Termoelektrický chladiaci systém bez kompresora a bez vibrácií, nízka hlučnosť do dB. Z chladničky, kterou si vyberete na Biano. Patříte k milovníkům vína, a přesto nemůžete mít vlastní vinný sklep?


Nesmutněte , s naší nabídkou vinoték se můžete svému koníčku věnovat naplno. Konstrukce chladničky: jednodveřová. Spotřeba energie (kWh): 0.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky