piatok 6. januára 2017

Skrinka s umyvadlom 60 cm

Cersanit skrinka Gracja s umývadlom Ontario 60cm odtieň Jaseň - kúpeľňový set v odtieni Jaseň - skrinka s umývadlom keramickým Ontario - dvierka sú . V tejto kategórii nájdete štandardný rozmer skrinky pod umývadlo cm. Skrinky pod umývadlo sa vyrábajú . Elegantná skrinka s umývadlom KOLO TRAFFIC, sa hodí do každej kúpeľne. Kúpeľňová skrinka s umývadlom Jolana Sbiela.

Kúpeľňa je miestnosť, v ktorej sa drží viac vlhkosti, a preto by sme mali vyberať nábytok, ktorý je odolnejší a má laminovanú povrchovú úpravu. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a . Závesná skrinka pod umývadlo KOLO TRAFFIC 60cm so zásuvkami. Nábytok Lyra je prispôsobený kompletnému radu nábytkových umývadiel série LYRA . Nabídka skříněk pod umyvadlo o šířce cm. Vybrané skříňky jsou dodávány včetně umyvadla , k vybraným skříňkám je nutné umyvadlo objednat zvlášť. Dekor biely lak ve vysokom lesku, dvierka, zásuvka, 60x80x35.


KOLO TWINS skrinka pod umývadlo 60x57cm závesná, lesklá biela.

TECHNICKÉ PARAMETRE: Šírka: cm. Soft- close zatvárací mechanizmus. Prečo práve kúpeľňový nábytok SELLA? Nakupujte moderné skrinky s umývadlom do malej aj veľkej kúpeľne.


Umývadlové skrinky sú praktické vďaka svojim úložným priestorom. Jednoduchosť, efektívnosť, elegancia. To sú hlavné spoločné menovatele kúpeľňového nábytku MEREO, ktorý ozdobí každú kúpeľňu.


Zloženie výrobku, Umývadlo , Spodná skrinka pod umývadlo. Jika OLYMP Deep Skříňka pod umyvadlo 60cm , se zásuvkou, oblé čelo, zlatý. WC, umývadlá , nábytkové umývadlá , . Vrchná zásuvka s výrezom na sifón a organizérom.


Farebné vyhotovenie: lesklý antracit. Kombinovateľná s umývadlom. Rozmery: x 4x cm. Barevné provedení lesklá bílá.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky