štvrtok 1. februára 2018

Whirlpool akt 8130 ne

Je vybavena rychlovarnými plotnami, z nichž kulatá dvojitá slouží pro . Je vybavená rýchlovarnými platňami, z ktorých guľatá dvojitá slúži pre varenie v hrncoch rôznych . Vpředu desky je umístěno dotykové ovládání, na kterém jsou i světelné kontrolky, které uživatele upozorňují o stavu plotýnek, zda jsou po vaření ještě horké a . Optimálne umiestnené štyri varné zóny umožňujú varenie na všetkých zónach naraz. Varná doska, Maximálny príkon el.

W, Napätie 2V, Frekvencia Hz, Doporučené pripojenie k sieti 400V 3N ~ V. Cenově maximálně atraktivní sklokeramická varná deska se čtyřmi zónami v bezrámečkovém provedení. Sklokeramická varná doska s elektronickým dotykovým ovládaním. Vo výbave sú štyri rýchlovarné sálavé varné zóny, jedna zóna je dvojitá.


Príslušným nastavením vášho webového prehliadača vyjadrujete súhlas, resp. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Popis produkt: Typ elektrická - sálavá.

Kategória dosky samostatná. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Kč bez DPH Recyklační poplatek 1Kč včetně DPH je obsažen . Naspäť do kategórie vstavané varné dosky. Predaj tohto produktu bol ukončený, posledná známa cena: 184.


Oblíbený společník do každé kuchyně! Dotykové ovládání vpředu varné zóny, . Zařiďte svým hrncům a pánvím teplé místečko. Marek Proche Zákaznická podpora.


Whirlpool Főzőlap boltok, képek. U nás pořídíte kvalitní elektrické varné desky sklokeramické či desky s litinovými plotýnkami. Prodáváme zboží výhradně od českých dovozců.


Máte již zabudovanou vestavnou troubu, ale nemáte varnou desku? S tím Vám hravě poradíme! Varné desky jsou praktičtí pomocníci v kuchyni, kteří se postarají.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky