pondelok 19. februára 2018

Regálové profily

Jejich využití je při výrobě v zámečnictví a stavebnictví, na výrobu poklopů, regálů apod. V nabídce máme děrované profily s oválnými dírami o různých délkách . Nákup regálov a regálových systémov u nás bez rizika - dní na vrátenie. V katalogu nemáme podrobnější informace o regálové profily.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.

Kovové regály jsou tradičním produktem společnosti, přičemž jsou regály vyráběny v několika typových řadách, které díky své vysoké kvalitě, . Profily policových regálov. Priemyselne navrhnuté bezskrutkové regály , prispôsobiteľné a vhodné do akýchkoľvek priestorov, domácností, skladov alebo obchodov. OBI online a vo Vašej OBI predajni!


Oceľový uholníkový profil pre modulový systém. Regály v modulovom systéme. Pro skladování ocelových profilů , trubek, dřevotřískových desek a plechů je dobré využít konzolových regálů. Výška regálu , délka konzoly a zatížení na konzolu .

Tradiční policový regál DEXION, celosvětově rozšířený. Skládá se ze systémových děrovaných profilů DEXION s rastrem 1mm, ke kterým jsou . Nabízíme skladové regály - kovové regály , konzolové regály , regály na míru, kovové . Proste všade tam, kde je potrebné mať prehľad. Kovové bezšroubové regály L profil mají vysokou nosnost, silnou a tuhou stavbu. Zatížení na jednu úroveň je 2kg. Kovový regálový systém je vhodné využít . Ke každému regálu je přiložen podrobný obrázkový montážní návod.


Tento typ profilu je odľahčenou verziou typu T, tzn. Tento profil nám umožňuje vytvořit moduly . Konzolové regály – Cantilever - Navrhnuté špeciálne pre skladovanie veľmi dlhých. Dokonalé pre skladovanie tyčí, profilov , trubiek, drevených profilov atď. Ocelové profily , otevřené a uzavřené profily , trubky.


Zakázkové válcování, dělení profilů , ohýbání, . Posuvné regálové rámy s doplnkami. Police, konzoly a profily na cenovky .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky