utorok 6. februára 2018

Jika cubito skrinka

Jika Cubito -N skrinka pod dvojumývadlo dub 130cm kod:4. Zajímá vás Nábytok skrinka pod umývadlo nebo obecně Nábytok do vaší koupelny? JIKA CUBITO -N skrinka pod umývadlo 640x467x683mm, zásuvky , dub. Jika CUBITO -N Skříňka pod asymetrické umyvadlo se zásuvkami.


Skříňky jsou vyrobeny z kvalitních voděodolných materiálů, osazeny pojezdy značky Hettich s celoživotní. Produkt patrí do kategórií:. Minimalistické a čisté prevedenie skriniek Cubito - N zaujme na prvý pohľad a dodá . Značka Jika prakticky od svého vzniku suverénně zaujímá v České republice postavení jedničky mezi výrobci sanitární keramiky.


Zůstává pro většinu zákazníků . Ozdoba, praktický pomocník, stylový doplněk, poctivý kus nábytku, který uymvadlu dodá kompaktní a celistvé vyznění - tím vším je umyvadlová skříňka z . Skrinka pod dosku 640x466x4mm, rôzne . Skříňka pod umyvadlo se zásuvkou a výkloplnými dvířky - korpus: wenge - čelo zásuvky: wenge. Podumyvadlové skříňky JIKA Cubito -N v provedení dub, tmavá borovice nebo lesklá bílá nabízejí maximum z účelně využitého prostoru. JIKA - Cubito -N BÍLÁ skříňka pro asym. Jedny dvířka s panty vpravo, nebo vlevo. Koupelnové skříňky JIKA ze série CUBITO.


Umyvadlo na dosku s otvorom alebo bez otvoru pre bateriu. Luxusní umyvadlo WC Villeroy Boch, Flaminia. Skříňka DIUNA pod umyvadlo na desku se šuplíky cm, spadá do řady koupelnového .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky