štvrtok 8. februára 2018

Chladnicka hlbka 55 cm

Originálny vodný filter SBS0(Nové označenie SBS200) pre chladničky. Dvojdverové chladničky predstavujú najobľúbenejšie modely, ktoré kombinujú chladničku a. Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie voľne stojace chladničky. Chladničky Gorenje sú rozšírené o nové, vylepšené modely. Vyberte si svoju mrazničku a chladničku podľa potrebného objemu a energetickej triedy.


Monoklimatická chladnička Haier HRZ 288a, úžitkový objem chladničky 2l, sklenené police v chladničke. Predám kombinovanú chladničku GORENJE farba biela,. Najlepšie kombinované chladničky s mrazničkou. Vďaka perfektnej hĺbke nie je problém uložiť aj veľké hrnce a plechy.


Objem brutto 2l Úžitkový objem 2l Čistý obsah. Pojem malá chladnička si teda každý v istom zmysle definuje podľa toho, čo potrebuje. Vstavaná chladnička s mrazničkou dole chladnička 1l mraznička l. Hĺbka vstavaného priestoru. Funkcie: Ovládanie: elektronické.


Ostatné funkcie: NoFrost . Rozmrazovanie automatické. Zapojenie novej chladničky a odvoz pôvodnej chladničky. Vnútorný objem chladničky 1l.


Z našej ponuky pre kuchyňu a domácnosť : chladničky , elektrické rúry, varné dosky, umývačky, práčky, drezy a batérie. Volne stojace a vstavané kombinované chladničky a mrazničky do každej kuchyne. Teraz s možnosťou nákupu on- line.


Stôl KETTY ROZŤAHOVACÍ 120×90/+cm + Stolička SISA. Stôl CORNO rozťahovací priemer 100/+cm + Stolička D3622. Hádate správne, že na hranie sa s hĺbkou ostrosti.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky