nedeľa 11. februára 2018

Kucharsky noz

Kuchársky nôž je najdôležitejší kuchynský spoločník pri varení a príprave jedál. S tradičným tvarom čepele je najčastejšie používaným typom noža v kuchyni. Každý dobrý kuchár by mal mať v profesionálnej alebo domácej kuchyni kvalitný kuchársky nôž.


Univerzálne použitie, krájanie veľkých surovín. Celokovaný kuchársky nôž s nitovanou rukoväťou a dĺžkou čepele cm. Najpredávanejšie produkty z kategórie.

Nôž kuchársky HOME PROFI cm. Vidlica kuchárska VX-K 7. Na tých, ktorí sa o nože nezaujímajú a krájajú všetko jedným jediným bez ohľadu na to, či je tupý, starý alebo nešikovný. Základný kuchársky nôž Opinel, ktorý by nemal chýbať v žiadnej domácnosti s dĺžkou čepele 2mm. Kuchařský nůž je srdcem každé (nejen) profesionální kuchyně.


Speciální německá ušlechtilá ocel s . Kuchynské nože Victorinox - Japonský kuchársky nôž 7. Prémiový nôž z radu Norr vhodný pre krájanie mäsa, zeleniny a sekanie byliniek.

Je to veľký kuchársky nôž s vysokou a silnou čepeľou. Nože pre mäsiarov a kuchárov. Všestranný nôž do kuchyne.


Vďaka čepeli so širokým ostrím bude povrch rezu hladký a . So svojou vysokou hmotnosťou je vhodný pre . Kuchársky nerezový nôž pre všestranné využitie pri krájaní mäsa a zeleniny. Pre kvalitné spracovanie bude obľúbeným nástrojom v každej modernej kuchyni. Kuchársky univerzálny nôž Victorinox, japonský tvar Santoku Čepeľ:.


Produkt už nie je v predaji. Objednajte si kvalitný kuchársky nôž VICTORINOX 5. Vďaka excelentnej, extrémne ostrej čepeli s mikrokarbidovým jadrom a obojstrannému ultraostrému brúseniu honbazuke tento japonský kuchársky nôž ľahko . PRO Colour spĺňa požiadavky. CLASSIC IKON-vsádza na dizajn, ergonómiu a osvedčenú kvalitu. Rada Classic IKON obdržala v USA významnú pečať kvality a hygiény-NSF certifikát.


Luxusný kuchynský nôž Böker z modelovej rady Forge, vyrobený v nemeckom Solingene. Ide o veľký univerzálny kuchársky nôž , ktorý s prehľadom zvládne . Rada Essential ponúka nože pre každodenné .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky