utorok 20. februára 2018

Eta 0762 90000

Praktický pomocník do domácnosti s príkonom 1W. Zaistí dlhú životnosť potravín. Potraviny vydržia dlhšie . Vrecúško s potravinami vzduchotesne. Svářečka potravin ETA Electronic je ideální pro používání v domácnosti, aby zajistila delší životnost potravin při jejich skladování.


Zajistí delší životnost potravin.

Dvojitý svár spojení, funkce odsávání vzduchu, světelná signalizace. Konyhai vákumos csomagoló gép kicsomagolása. So zváračkou fólií je to jednoduché.


Více ZDE (platí do 9. 9. nebo vyprodání zásob)! Zváračka vysaje z vrecka vzduch a vzduchotesne . Hodnotilo uživatelů, průměrné hodnocení z 5. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte .

W, funkce odsávání vzduchu, kvalitní dvojitý svár, světelná signalizace doby svařování, tepelná vratná . Súbory cookie nám pomáhajú pri poskytovaní našich služieb. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie. Sáček s potravinami vzduchotěsně uzavře a . Profesionálně uchovávaní potravin.


Svářečka vysaje ze sáčku vzduch aneprodyšně jej uzavře spolehlivým dvojitým svárem. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, . The food in the vacuum lasts fresh . Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Začnite si profesionálne uchovávať potraviny. Enjoy this practical kitchen helper. Thanks to foil welder, your food will stay fresh longer and keep its taste and aroma.


Osobní odběr na pobočkách. Vše skladem, doručení zítra. Vakuové balení se šíří i mimo restaurační kuchyně a díky našemu eshopu Teshop. Tento výrobek má nepatrně poškozenou přepravní krabičku, 1 stav, nový, nepoužitý, záruka měsíců, proto ta .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky