utorok 20. februára 2018

Nerezove riady

Výhodou nerezového riadu je jeho dlhá životnosť a jednoduchá údržba. Hrnce sú vhodné na všetky typy sporákov, vrátane indukcie a môžete ich bez obáv . V pamäti Antikorové hrnce sú veľmi kvalitné, majú takmer neobmedzenú životnosť, šetria energie a pokrmy v nich vydržia dlho teplé. V antikorových hrncoch je možné . Hrniec HOME PROFI s pokrievkou ø14cm, 1.

Vyberte si z našej širokej ponuky sad a súprav riadu a hrncov. V našej ponuke nájdete riady a hrnce z nerezovej ocele a riad s keramickým povrchom. Luxusné nerezové riady - súprava nerezových hrncov ROYAL pre domáce aj profesionálne použitie sú vyrobené z ušľachtilej . Sada hrncov NEREZ 3d ROYAL. Nerezové hrnce sú najobľúbenejšie, a to oprávnene. Sú pevné, odolné a väčšinu tiež vhodné na indukciu.


V Chefshope nájdete všetky veľkosti a celé sady.

Kvalitný nerezový riad značky Cookmax. Kuchári ho vyhľadávajú pre jeho mechanickú odolnosť a životnosť. Vydrží vám skutočne dlhé . Viac ako 2obchodov na jednom mieste.


Súprava riadu – nerezová oceľ, pokrievka zo žiaruvzdorného skla s nerezovými úchytmi, päťvrstvové dno pre lepšiu tepelnú vodivosť, pevné nerezové rukoväte,. NEREZOVÝ RIAD , POPIS:, Vysoko kvalitný riad z nerezovej ocele, Odolné, . BANQUET Glory obsahuje: x rajnica , x. Dizajnové nerezové riady vyrobené z. Jednoduché riešenie, aby sa varenie začalo v tom správnom okamihu. Elementary, kvalita za dostupnú cenu!


Balenie ktorý obsahuje vysoký hrniec, rajnica a tri kastróly so sklenenými pokrievkami. Steny riadu majú lesklý . KLASIK Súprava nerezového riadu s kovovými pokrievkami, dielov. PREMIUM Súprava nerezového riadu so sklenenými pokrievkami, dielov . Charakteristika smaltovaného riadu, nerezového riadu , liatinového riadu, medeného riadu, teflonového ria keramického riadu a titánového riadu.


Hrnce sú určené pre profesionálne použitie a tomu zodpovedá robustná konštrukcia.

U nás si vyberiete - hrnce a kastróly smaltované aj nerezové , jednofarebné, aj s dekorom. Hrnce, rajnice, panvice, kastróly, tlakové hrnce, súpravy riadu a hlinené nádoby patria medzi riad na varenie, ktorý by v kuchyni rozhodne nemal chýbať. Pri výbere správnej panvice pre vašu kuchyňu, napríklad na wok, je dôležité dbať na ich kvalitu, ktorá sa pri častom .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky