štvrtok 15. februára 2018

Skriňa s policami

Hľadáte pekné a priestranné skrine (s policami ) z kvalitných materiálov? V našom eshope si určite vyberiete. V ponuke máme až 9kvalitných skríň.


Skrine pre obývačku, spálňu ale aj predsieň. Klasická 2-dverová skriňa MAX s 5-timi vnútornými policami , je vyrobená z kvalitnej LTD dosky.

Korpus skrine a takisto jej dvierka sú v modernom farebnom. Podľa potreby si vyberiete skrine s policami , ktoré slúžia na oblečenie (tričká, pulóvre) uložené v komínoch, pre šaty, sukne, košele ale i nohavice zas skrine . Kvalitné a moderné šatníkové skrine do spálne za super cenu. Kúpite online v eshope Mobelix. Dvojkrídlová skriňa je z masívneho borovicového dreva. Vyberajte si Šatníkové skrine podľa parametrov a porovnávajte ceny z. AR-so zrkadlom je priestranná skriňa s policami a tyčou na zavesenie oblečenia.


Látkové skrine, menšie dvojdverové aj veľké skrine so zrkadlom.

Látková skriňa s policami a miestom na vešanie. Skriňa HAGENDRUP 96x1biela. Vyberte si z regálov, zásuvkových skríň a šatníkových skríň takú, ktorá. Sconto skrine sú premyslené v systéme, akým kombinujú vnútorné police,.


V tom prípade volím zásuvkovú skriňu s množstvom zásuviek, alebo skriňu s policami. Kombinovaná vešiaková skriňa s policami z rustikálneho systému TEDY, ktorú Vám ponúka Nábytok Tempo Kondela je vhodná na zariadenie spálni a . Začnime vysokou skriňou, ktorá je vždy potrebná na úschovu rôznych dokumentov. Bez skrine to skrátka nejde. IKEA - METO Vysoká skrinka s policami , biela, Torhamn Prírodná jaseň, , Vďaka nastaviteľnej polici si vnútorný priestor upravíte podľa vašich potrieb. Moderná skriňa s policami RIOMA TYP je . Billund zaistí dokonalý a skvelo riešený úložný priestor a ešte omnoho viac.


Zaujímavý dekor a moderný dizajn dodajú izbičke nový . Dvojdverová rohová kombinovaná skriňa PZo sektorovej zostavy Piere Vo fialovom prevedení vhodná na zariadenie detských a študentských izieb. Prima sú tlmené farby a množstvo kombinácií. Jej formálny minimalizmus a funkčnosť z nej robia . Kancelárska šatníková skriňa s policami PRIMO, .

TEMPO KONDELA VALERIA vešiaková skriňa s policami 93. KORA KSskriňa vešiaková s policami27. Dubová šatníková skriňa s policami. Masívna, stabilná, dlhoveká – tak by sa dala charakterizovať táto polica z hrubých dosák.


Predávame dielenské skrine na náradie policové a zásuvkové, náraďové skrine s policami a zásuvkami.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky