štvrtok 22. februára 2018

Nádoba na varenie vajec

Varenie vajíčok nikdy nebolo jednoduchšie a pohodlnejšie. EGGIES - KALÍŠKŮ NA VAŘENÍ VAJEC. V týchto formách uvaríte vajíčka rovnako ako keby boli v škrupinke bez toho, aby ste museli šúpať škrupinu.


Vajíčko stačí vyklepnúť do formičky a dať variť do vody alebo mikrovlnnej rúry. Do pripravenej a vymazanej formy vyklepnete vajce , formu vložíte do vody a varíte.

Po vybratí len vyklepnete z formy a je hotovo, nemusíte už vajíčka šúpať. Revolučné varenie vajíčok bez potreby šúpania škrupiny! Tie na mäkko boli vždy na tvrdo a pri strácaní desiateho vajca som strácala nervy.


Až som videla, ako stráca stratené vajíčka Džejmííí Olivier . Vynikajúce na prípravu originálne tvarovaných vajec všetkých veľkostí (S, M, L, XL). Vyrobené z prvotriedneho odolného plastu, vhodné do umývačky. Súčasťou balenia kusov je tabuľka s časovými údajmi pre varenie vajec.

Forma na vaření vajec 2ks. BarvaBíláMateriálPlastMikrovlnkaAnoMyčkaAno. Vo formičke je možné pohodlne uvariť aj tzv. Eggies pro revoluční vaření vajec bez. Do připravené a vymazané formy vyklepnete vejce, formu vložíte do . Nový způsob vaření vajíček bez.


Určitě znáte jak otravné a těžké může být loupání uvařených vajíček. Všude je spousta skořápek a bílek se odlupuje spolu se . Po dovarení sa varič vajec Delimano automaticky vypne. Hneď po uvarení môžete vajcia servírovať v malom poháriku alebo nádobe na vajíčka. Stačí pouze rozklepnout vejce a nalít ho do silikonové nádoby.


Navíc potřebujete větší nádobu , víc vody a tím i víc energie. Aj obyčajné vajíčka môžu byť pravým gurmánksym zážitkom. Stačí, ak im dáte atraktívny tvar, ktorý s formou v tvare valčeka dosiahnete behom pár minút.


To se týká zejména vaření vajec ve skořápce, rozklepnutá vajíčka.

Do mikrovlnné trouby nikdy nedávejte nádoby s kovovým zdobením. Nádobky na varenie vajec.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky