utorok 27. februára 2018

Auto chladnicka

Možné zapojiť do zásuvky. C, displej s teplotou, umývacie rukavice z mikrovlákna. Skvele vám poslúži aj napríklad pre. Zvládne ochladit uložené věci až o °C pod okolní teplotu. Vy sa tak budete môcť plne venovať riadeniu automobilu a nebudete sa musieť obávať, že sa .

V prípade nutnosti vypne autochladničku. Autochladnička automaticky zabezpečí chladenie potravín a vody. Objel Napájanie: V, 2V.


Praktická autochladnička pro použití v autě i doma se postará o to, aby nápoje i potraviny v ní byly vždy perfektně vychlazené. Kvalitní izolace je samozřejmostí. Ideální pomocník na cesty a výlety nejen v parných letních dnech, neboť chladicí box má také funci ohřevu, takže jej. Je ideálním pomocníkem nejen při dlouhých cestách . Chladiaci box môže byť napájaný z V alebo V zástrčky automobilov či loďou, alebo z bežnej .

Bezplatná inzercia, autochladnicka predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Všestranné použitie, ideálne pre camping, do auta , alebo do kancelárie Funkcie chladenia a ohrievania . Druh chladničky (kategória), Prenosná chladnička ( autochladnička ). Jezdíme přes den, na noc zastavujeme a chladnička je celou noc vypnutá. Chladničku do auta používám každý rok.


Na výběr je funkce ohřevu a chlazení. Táto chladnička do auta ochladí vaše potraviny až o . Profesionální kompresorová chladnička s obsahem 38L. Kompresor Waeco a výparník zajišťují vysoký výkon a spolehlivost.


Ponúkame termoelektrické, absorpčné, hybridné a kompresorové autochladničky značiek Waeco, Dometic a Mobicool a príslušenstvo k nim. Vnútorný priestor o objeme l . Pri cestovaní autom - najmä v horúcich dňoch - sú autochladničky dôležitým spoločníkom. Udržujú potraviny čerstvé a nápoje studené. Ale nie je autochladnička.


Pozrite sa na výrobky v akcii a ušetrite pri nákupe vďaka Zlacnene.

Tato chladnička do auta ochladí vaše potraviny až o °C. Vnitřní prostor o objemu l.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky