utorok 6. februára 2018

Etikety na svadobné výslužky

Svadobné etikety sú jedinečnou a aj praktickou možnosťou označenia zákuskov aj vín, ktoré chcete podarovať. Etikety na svadobné výslužky , - €: Samolepiaca lesklá etiketa. Materiál: – matný, lesklý obojstranne natieraný 300g papier – strieborný papier – samolepiaci lesklý papier.


Personalizované samolepiace etikety na svadobné výslužky. S novým spôsobom nanášania nepriehľadnej farby na priehľadnú fóliu ukazujete .

ETIKETY NA KRABICE - na výslužku. Aby boli Vaše svadobné detaily úplne dokonalé, nezabudnite ani na samolepiace etikety na výslužku , ktoré nalepíte na. Výroba svadobných tlačovín akými sú svadobné oznámenia a etikety na fľaše.


Nálepka na výslužku N001. Taktiež kartičky na výslužky (aj samolepiace) a svadobné ŠPZ, či už na . Pomocou týchto nálepiek sa aj obyčajná biela krabica s výslužkou zmení na zaujímavý svadobný darček pre . Okolo svadby je potrebné zariadiť snáď milión vecí.

Nechajte si na fľaše od vína alebo iného alkoholu urobiť etikety v štýle vašej svadby. Svadobná etiketa - ETVSvadobná etiketa - ETVSvadobná etiketa - ETV. Momentalna doba dodania svadobnych oznameni je cca - tyzdne. Elegantné etikety na svadobné výslužky , očarte každým detailom. Kvalitná ručná práca od Fiores.


Prinášame kompletný servis pre vaše svadobné vína. Od ochutnávky, cez výber etikety a oznámení až po dodanie hotových produktov na . Naše etikety (vignety, vinety) na svadobné víno sú:. Vašu svadobnú hostinu ako aj do výslužiek. Etikety je možné použiť na označenie fliaš svadobného vína, alkoholu na svadobných stoloch alebo.


Aká svadobná výslužka je vhodným darčekom pre svadobných hostí? Etikety môžete použiť na označenie fliaš so svadobným vínom alebo akýmkoľvek iným alkoholom na svadobných stoloch, alebo fliaš do výslužky pre . Vytvorte nezabudnuteľnú spomienku prostredníctvom etikety na víno. Obyčajná fľaša vína tak dostane úplne nový vzhľad a Vaši hostia budú mať krásnu . Vyrábame svadobné oznámenia aj priamo na mieru, ďalej sme výrobcovia menoviek, krabičiek na výslužku a ostatného sortimentu pre svadbu.

Na našich stránkách naleznete široký sortiment svadobného tovaru a svadobné dekoracie pre výzdobu. Krabice na výslužku s potiskem MONOGRAM (ks).

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky