pondelok 5. februára 2018

Sencor srm 1500wh

Je vybavený funkciou automatického vypnutia. Pracuje skutočne automaticky, takže sa nemusíte . Speciální hrnec pro vaření rýže! Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf.


Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Po dovaření rýže se hrnec sám přepne do.

Výrobce Sencor myslí na vaši bezpečnost, proto zabudoval trojnásobnou ochranu. Je vhodný pro přípravu všech druhů rýže. It works on the principle of. Uchová rýži teplou až hodin. Skladom u dodávateľa: ks Viac info.


Informujte sa o dostupnosti . Rýžovar od výrobce Sencor. Doprava zdarma, ihned k odběru. Plne automatický prevádzku.

Funguje na principu vaření v páře, má vnější plášť z nerezu a. Vhodný pro přípravu všech druhů . Hrnec pracuje na principu vaření v páře. Určitě si vyberete také další Parní hrnce . Uvaří všechny druhy rýže včetně rýže na Sushi a to bez míchání nebo připalování. Naspäť do kategórie parné hrnce, főzők. Predaj tohto produktu bol ukončený, posledná známa cena: 19.


Vařit rýži jako profesionální šéfkuchař, a to snadno a rychle? Díky rýžovaru se z vás stane král kuchyně! Vyjímatelná vnitřní nádoba s. Be the first to review this product.


Ryžovar Špeciálny hrniec na varenie ryže. Shipping : Same Day From Lahore Condition: New. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Rýži po uvaření udrží teplou hodin. K rýžovaru obdržíte odměrku na vodu a špachtli na rýži.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky