pondelok 5. februára 2018

Chleba vo vajci recept

Na plátky chleba pripadá vajce. Recepty pre chutný život. Tie najjednoduchšie teplé raňajky pre veľkých i malých. Keď je doma starší chlebík, vždy siahnem po nich.


Chlieb vo vajci je také tradičné jedlo, keď nevieme, čo so starším chlebom alebo naň máme jednoducho chuť.

Opekaný chlieb vo vajíčku so syrom. POTREBNÉ PRÍSADY Chlieb, vajíčka, cca. Ak sa Vám to páčilo zdieľajte, lajkujte a pokiaľ chcete mať stále nové recepty odoberajte môj kanál. Hotový chlebík vo vajíčku možeme natrieť makkým . Krajec nie úplne najčerstvejšieho chleba , vajíčko, trochu soli a výborné (hoci nie úplne diétne) raňajky či večera sú na svete. Niekoľko ďalších tipov na „vyšperkovanie“ chlebíka vo vajci.


Je to obmena chleba vo vajci , možno to poznáte, ale možno aj nie. Je to menej mastné a neeeeskutočne mi tam chutí ten roztečený syr.

Chleba vo vajci je tajný trik mamičiek pre svoje zvedavé deti, ktoré ten škaredý chlieb nechcú. Páči sa vám recept , prípadne ste ho už skúsili? Tento recept mám od mojich skvelých kmotrovcov.


Keďže podobne ako my obľubujú cesnak a používajú ho do rôznych receptov aj tento . Vajíčka rozšleháme, osolíme a krajíce chleba v nich omočíme. Smažíme v rozpáleném oleji. Na osmažené chleby nakapeme kečup, položíme cibuli a. Chlebík vo vajíčku – bez vajíčka po vegánsky – RECEPT.


Cibuľu nakrájame na tenké půlkolečka a uhorky na kolieska. Krajčeky chleba prekrojíme na polovice. Chléb ve vajíčku není žádnou novinkou. Vyzkoušejte ho ale na sladko, podle britského kuchaře Jamieho Olivera. Skúste si však predstaviť biele pečivo obalené vo vajci a pred servírovaním.


Základný recept je absolútne jednoduchý. Do rozšlehaného a osoleného vejce namočíme přepůlené krajíčky chleba a vložíme ho do rozpáleného oleje. Upečeme z obou stran do .

Krajce chleba natrieme taveným syrom, otlačíme do strúhanky a obalíme v rozšľahanom osolenom vajíčku . In this recipe I show how french toast – or “bread in egg” (chlieb vo vajci ) – is prepared in Slovakia. This dish is also good for . Pokvapkáme citrónovou šťavou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky