streda 7. februára 2018

Káva guatemala

Iskrivá, veľmi intenzívna káva s nádherne plným telom. Lahodne sladká vôňa výrazne pripomína karamel. V chuti od začiatku vystupuje tmavá čokoláda.


S plantážní kávou Arabika se v této zemi setkáte téměř na každém rohu. Káva Arabika se pěstuje v osmi různých oblastech po celé zemi ve vysokých .

S plantážovou kávou Arabica sa v tejto krajine stretnete takmer na každom rohu. Káva Arabica sa pestuje v ôsmich rôznych oblastiach po celej krajine vo . Zrnková káva plantážna čistá. Guatemalská káva je jedna z najlepších káv na svete. Silno pražená káva rozvíja svoje sladké, ovocné a takmer . Sklizeň: listopad – březen.


Bohatost tropického ovoce doplnuje příchuť čokolády. Vďaka nadmorskej výške má káva nezameniteľnú chuť.

Vám poradí ako vyberať Káva. Tovary skladom expedujeme ihneď! Tato káva je velmi elegantní s velkou hloubkou, jemnou chutí kakaa a lehkým kořeněným . Silnejšie pražená káva rozvíja svoju sladkú, ovocnú a takmer . Výběrová Arabika vyrůstající ve stínech vulkánů – se skvělým tělem a výtečnou chutí. Svojí exkluzivitou si tato káva.


Bio espresso směs Tracyho káva. Italská klasická směs arabiky s. Káva, ktorá prekvapí svojou silou. Silně upražená, rozvíjí silné aroma s lehce kouřovým charakterem. La Folie je nenáročná a univerzální káva s jemnou aciditou červeného jablka a výraznou sladkostí karamelu a mléčné čokolády, která pochází z překrásné . Zemědělství je hlavním zdrojem příjmu drtivé . Káva BARZZUZ Noble Tree zrnková 250g. Lahodná čerstvá BIO káva výjimečné kvality - KDEKOLI A KDYKOLI!


Vyznačuje se nasládlou, aromatickou chutí s tóny . KÁVA - GUATEMALA ANTIGUA.

Toto je jedna z nejvíce ceněných káv, podle našeho mínění. Dělá velmi harmonickou a jemně ovocnou kávu, připomínající . Tato kvalitní káva získává svou plnou, ušlechtilou chuť a vůni s . Nakupujte kávy a čaje online vo vašom obľúbenom kníhkupectve Martinus!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky