streda 28. februára 2018

Predaj kávovarov

Predaj automatických a pákových kávovarov. Kávovary , presso stroje a káva. Medzi obľúbené zariadenia na prípravu kávy patria tiež moka kávovary , french press alebo.


Profesionálne kávovary a presso stroje za najlepšie ceny v online bazári. Ak hľadáte kvalitný kávovar , ste v správnej kategórii.

Nájdete tu prekvapkávacie kávovary , pákové kávovary , polo a plnoautomatické presso stroje, ale aj . Pre kvalitnú kávu nestačí len odsypať zmes do hrnčeka a zaliať horúcou vodou. Pre jednoduchú prípravu je ideálny kávovar. Doprava a vynesenie podla . Už viac ako dvadsať rokov sa zdokonaľujeme v riešení problémov pri zabezpečení bezproblémovej prípravy prvotriedneho espressa vo vašich prevádzkach, ale . Profeionálne kávovary a mlynčeky Gaggia do kaviarne, baru, reštaurácie.


Kvalitné talianské pákové a plnoautomatické kávovary pre kaviarne, hotely. CaVi Espresso - Káva, Lacná káva, AEG lacno, Solis lacno, La Scala lacno, Akcia na kávu, Obchod s kávou, Pražiareň kávy, Majster v pražení kávy, Pražiareň, .

Káva a kávovary na jednom mieste. Najširší výber, tovar skladom, expedujeme ihneď! Bazplatný odvoz a dovoz kávovaru v rámci Bratislavy. Naša spoločnosť patrí medzi autorizované servisné strediská kávovarov značky Philips Saeco.


Poskytujeme záručné aj pozáručné opravy kávovarov Saeco a . Firma poskytuje predaj , montáž a servis gastronomických zariadení a je autorizovaným predajcom . Predám nové nerozbalené kapsule pre kávovary Dolce Gusto, ktoré je možné opätovne viacnásobne použiť. Vyberte si svojho kávového miláčika. Ponúkame zrnká každej vône a chuti. Vodní filtr určený pro modely kávovarů : pro espressa ECAM, ESAM, BCO, EC,. Dovoľujeme si Vám ponúknuť naše služby zamerané na servis kávovarov.


Servis je zameraný na nasledujúce značky kávovarov a gastronomických zariadení:. ASTORIA - talianský výrobca kávovarov. Kompaktná elegancia milovníkov čistej kávy. Ostré, jasné a redukované tvary, elegancia, kompaktný dizajn a jednoznačné zameranie na pripravovaný produkt.


Autorizovaný predaj kavovárov JURA.

Ako pionier v oblasti vývoja a výroby plnoautomatických kávovarov je už takmer rokov hlavným dodaváteľom .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky