streda 14. februára 2018

Dub sonoma komoda

Komoda v modernom farebnom odtieni dub sonoma. Na výber rôzne prevedenia. Vyberte si komodu z oblíbeného dubu sonoma na FAVI. Elegantní dekor přírodního dřeva zútulní každou ložnici i obývací pokoj.


Bílé, tmavé i přírodní komody.

Milujete přírodu a nádhernou přírodní kresbu dřeva? Jej praktické využitie dopĺňa elegantná kombinácia odtieňa dub sonoma s bielou farbou. Tri z nich sú plytšie, spodný šuplík je hlbší.


Kvalitné komody všetkých veľkostí za najlepšie ceny. Komody sú základným nábytkom v každom interiéri, či už sa jedná o spálňu, . Máme boxy, koše i komody výsuvné či s dvířky, které nabídnou úložné prostory do ložnice, pokojíčku i na koleje. Masiv, lamino, proutí, dýha - vše.


Do šedé barvy, v kombinaci se světle hnědými melíry, je laděn odstín dub sonoma.

Velmi hezky se vyjímá s barevnými doplňky. Hledáte komody dub sonoma ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Komody z lamina v barevném provedení dub sonoma jsou vhodné jako vybavení napříkad nejenom do ložnice, zařízené stejným typem nábytku, ale také . Materiál: DTD laminovaná. Prevedenie: sosna lareto.


Rozmery (ŠxHxV): 83×40×1cm. Luxusná a moderná sektorová zostava, vhodná na . Kombinovaná komoda je vyrobena českým výrobcem z kvalitního lamina v odstínu dub sonoma s dekorem bílé barvy. Zaoblené vrchné hrany skrinky,. Lynatet, s německým designem s elegantními doplňky v hnědé barvě.


V skrinke sa nachádza polica. Spolu obsahuje komoda police. Obývací stěna Salesa je zajímavá nejen svým vzhledem, ale také . Produkty z tejto rady: Meblar Drevená posteľ MARGO 160x2- dub . Barevné provedení: dub sonoma.


Trendová zostava SINGA predstavuje neutrálnu a zároveň trendovú zostavu pravej slovenskej kvality.

V příjemném prostředí se každý cítí mnohem lépe, a proto neustále hledáme takové varianty, které nás při zařizování. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky