pondelok 26. decembra 2016

Vešiaková stena wenge

Skriňa do predsiene k zostave Mecki v prevedení wenge -biela. Predsieňová stena Tempo Kondela Mecki. Klasická predsieňová zostava obsahuje malý botník, závesný panel so zrkadlom aj úložnú zásuvku.


A preto Vám ponúkame vešiakové steny , ktorými môžete zariadiť byt či dom. Nábytok do predsiene môže byť ladený v klasickom aj modernom dizajne.

Praktická predsieňová zostava v kombinácii wenge a javor. Každá chodba si nevyhnutne žiada botník, vešiakovú skriňu, skriňu na. Skrášlite svoju vstupnú izbu vešiakovou stenou z našej širokej ponuky.


Predávame predsieňový nábytok, botníky, zrkadlá do predsiene, vešiakové steny , vešiaky a stojany. Dodatočné informácie: Osvetlenie LED . Chodbová skriňa zrkadlová wenge VESTI 3. Zostava sa skladá zo zrkadla, ozdobného panelu s vešiakmi, botníku s nadstavcom a skrine.

Expresné doručenie nábytku. Policová skriňa, wenge , biela MECKI. Farba wenge (čiernohnedá) v kombinácií s bielou. Je trochu ošuchnutá viď foto. KOMANDO KVvešiaková stena , biela.


Vešiaky, závesné priestory. MARCUS vešiak nemý sluha, wenge. Rozmery predsieňovej steny REA PLAY č. Elegantná predsieňová vešiaková zostava, materiál: DTD laminovaná. Vysoká obývacia stena ATLANTA, wenge platné do: 4. Obývacia stena , wenge luisiana, ATLANTIS NEW.


V komplete je vešiaková časť. LARS 1- vešiaková stena -FAMM. Na každú stranu sa pohodlne zmestí päť kabátov. Vyberte si nábytok u odborníkov na omega-nabytok.


Povrch je buková dýha, morenie podľa požiadavky – čerešňa, kalvados, orech, wenge.

Dvojdverová vešiaková skriňa - korpus vo farbe: wenge. Kvalitná slovenská vešiaková stena REA PLAY.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky