štvrtok 22. decembra 2016

Bazos chladnicka s mraznickou

Predám americkú chladničku ARISTON v nerezovom prevedení, systém NO FROST, objem chladničky 4litrov, objem mrazničky 1litrov, energetická trieda . Darujem funkčnú chladničku s mrazničkou za odvoz. Novy vyparnik na mraznicku Calex 1litrov. Obidva neboli nikdy pouzite. Cena 15€ Mam aj rozbehove rele na chladnicky a mraznicky Calex typu Zk a C .

Dôvod predaja nadbytočná. Odvoz je nutné si zabezpečiť. Základné parametre Šírka:. Dobry deň, predám kombinovaná zachovaná chladnička s mrazničkou Amica už rok. Whirlpool - vstavaná chladnička s mrazničkou.


Ešte rok je v záruke s papiermi. Pouzivana, čisto nová, plne funkcna, vyska .

Výška chladničky je 153cm, chladnička má 142l a mraznička 87l. Kupovana pred tromi mesiacmi. Predam chladnicku s mraznickou bez zavad. Predám zachovalú funkčnú dvojdverovú chladničku s mrazničkou. Má poškodené tesnenie na dverách chladničky viď.


Nastavovanie teplôt samostatne chladnička od mrazničky plus ďalšie funcie na . Chladnička aj mraznička sú . Objem chladničky 1litrov, objem mrazničky litrov. Predám do kombinovanej chladničky s mrazničkou zn. Kategórie chladničky , mrazničky bazár - zobrazuje inzeráty z kategórie chladničky , mrazničky , biela technika inzertného systému . Obsahuje chladnicku a mraznicku , plus . Ak hľadáte inzeráty zo sekcie bazár chladničiek, chladničky , ste tu správne!


Ponúkam na predaj chladničku s mrazničkou Gorenje (používaná cca rokov) PLNE FUNKČNÁ. CHLADNIČKA KLARSTEIN MKS-1 ČERNÁ, L, DB Klarstein MKS-je spolehlivý černý minibar s kompaktními rozměry. Příjemný život někdy znamená.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky