štvrtok 1. decembra 2016

Krájacie dosky

Najpredávanejšie produkty z kategórie. Krájacia doska HOME PROFI 26xcm. Mäsokláty, mäsiarske kláty(špalky), krájacie dosky , plastové, drevené pre mäsiarsva, obchody potravín, gastronomické prevádzky, profesionálne gastronomické . Objavte dosky, ktoré znamenajú chuť.


Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie krájacie dosky. Ukážeme kde môžete krájacie dosky najlacnejšie a najbližšie nakúpiť.

Bambusová doska na krájanie AZZA 40×26cm zo špeciálne vrstveného prírodného bambusu vynikajúca na krájanie , porciovanie aj naklepávanie potravín. Ak už nakupujete všetko potrebné príslušenstvo do kuchyne, zabudnúť nesmiete na žiadny detail, okrem iného ani na krájacie dosky. Doska na krájanie mäsa z . Mäsiarske, drevené, ohybné a plastové kuchynské dosky a misky ponúkame v súprave alebo po jednotlivých kusoch. Vhodné na krájanie všetkých potravín. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie.


Olej na drevené krájacie dosky HOME PROFI 200ml značky TESCOMA Je vysoko kvalitný minerálny olej na pravidelnú údržbu drevených dosiek na krájanie. Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Vyberte si kvalitné plastové alebo drevené dosky na krájanie.

Kvalitné krájacie dosky , vďaka ktorým si nepoškodíte Vašu kuchynskú linku, si vyberajte z ponuky na tejto strane. Stojan možno umiestniť napríklad na pracovnú dosku . Set krájacích dosiek z tmavého dreva. Sú také milé, že namiesto krájania ich mnohí využívajú na servírovanie.


Prípravné dosky sa radia k príslušenstvu, bez ktorého sa správna gazdinka v kuchyni neobíde. V tejto sekcii si môžete vybrať rôzne prevedenia, ktoré sa hodia k . Vaše nože tak budete mít vždy perfektně . Protišmyková barová doska čierna 32. Plastový stojan na krájacie dosky. K dokonalému noži to správné prkénko. Neztupí jej, snadno se čistí, je odolné a navíc hezky vypadá.


Všech rozměrů i materiálů. Kuchynské dosky na krájanie Banquet Kela TEAK HAUS Zassenhaus a ďalšie. Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Dostupnosť: VYPREDANÉ (na opätovnú dostupnosť sa informujte u nás) .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky