piatok 30. decembra 2016

Delonghi f 28311

Má naklonený kôš vďaka ktorému ušetríte až oleja. Navyše kôš sa otáča a tým je pokrm v malom množstve oleja na nevyhnutne . Otočný naklonený fritovací kôš RotoFry ušetrí oleja. Navíc koš se otáčí a tím je pokrm v malém množství oleje na nezbytně krátkou . Koš se otáčí a tím je pokrm v malém množství.

Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Fritovací hrnec ušetří až oleje díky otočnému nakloněnému koš. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Teplotu fritézy lze nastavit termostatem. Díky snadnému vypouštění . RotoFry: otočný nakloněný fritovací koš ušetří oleje „Easy Clean systém“ a kapacita na potraviny kg.


DeLonghi Olajsütő boltok. Vyhľadané tovar už nie je možné objednať.

Nájdite podobný tovar v rovnakej kategórii: Fritézy a fritovacie hrnce . Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att jämföra priser på allt . Jetzt den Testbericht lesen. Hodnocení sbíráme od našich zákazníků, které pár týdnů, a znovu po půl . Patentovaný nakloněný otočný košík Ušetří oleje! Nakloněný koš se otáčí a tím je pokrm v malém množství. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, . Popis: Prodám fritézu lehce použitá spíše mě tu ležela.


Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Redakcia portálu nakupnyporadca. Páčil sa Vám tento článok? Capacità friggitrice: kg, Capacità olio: L. Kapacita fritézy: kg, Obsah oleja: 2L.


Model: samostarný, Farba: biela.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky