utorok 20. decembra 2016

Obyvacia stena sonoma

Farebný odtieň dub sonoma je v súčasnosti veľmi populárny. Keď chcete byť trendy vyberte si obývaciu stenu v dube sonoma. Ku stene odporúčame dokúpiť . Jednoduchá obývacia stena HUGO vo farebnej kombinácií dub sonoma s bielou farbou korpusu je vhodná do moderne aj klasicky zariadených obývacích izieb. Dokonalý kontrast svetlého a tmavo hnedého dubu navodzuje očarujúcu atmosféru domova.


Vytvára útulné prostredie, kde sa budete cítiť dobre.

Nalaďte sa na moderné trendy s obývacou zostavou Soho. Vysokolesklé plochy s presklením je možné . Prezrite si Dub sonoma - obývacie steny a obývačky na stránkach mojnabytok. Ponúkame Dub sonoma - obývacie steny a obývačky vo výbornej kvalite za . Zvažujete kúpu novej obývačky, ale neviete si vybrať? Obývacia stena kaja salsa dub sonoma. Každý si zaslúži viac než dostatok pohodlia a luxusu.


Tieto vlastnosti by mali byť súčasťou.

Svojím dizajnom a kvalitným prevedením vás zaujme hneď na prvý pohľad. Materiál kvalitné lamino. Predávame nábytok do obývačky, obývacie steny , obývacie zostavy, TV steny, sektorové . Vašej domácnosti novú energiu.


TEMPO KONDELA PRESLI obývacia stena s osvetlením - dub sonoma. Dub Sonoma - hlavná fotografia. Má zaujímavý dizajn a vyrába sa v dvoch farebných . OLAF dub sonoma -lacná obývacia stena kvalitne vyrobená, nábytok do obývačky.


Korpus obývacej steny je vo farbe dub sonoma a čelo je v bielom lesku. Moderná obyvačková stena. Možnosť dokúpiť LED osvetlenie. Teplé farebné prevedenie dub sonoma je . Rozmery celej obývacej steny (ŠxHxV): 210×42× 180 . Kód výrobku: M179-AVRORA-DSO.


Vysoká kvalita a LED podsvietenie zaujmú každého.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky