štvrtok 1. decembra 2016

Biely hrnček

Objednajte si vlastné reklamné hrnčeky s potlačou aj čisté jednofarebné. S logom firmy budú originálny darček pre klientov. V e-shope máme na predaj typov . Veľkosť šálky je dôležitá predovšetkým pre uchovanie vône a teploty pripraveného nápoja. Special Coffee biely porcelánový šálka s .

Vďaka hranatému dnu totiž môžete hrnček preklápať a tak čajové lístky. Hrnček kojenecký 225ml KIDS. AVRUNDAD hrnček , dvojstenný, číre sklo. DINERA hrnček , sivomodrá, biela.


Biely keramický hrnček , 2ml, biela Lesklý keramický hrnček s rovným tvarom, vlnitou rukoväťou a kapacitou 2ml. Je možné k nemu priobjednať . Rozšírený biely hrnček na čaj z keramiky s farebným vnútrom. Doprajte si svoju kávu v originálnom hrnčeku a dajte svojmu každodennému rituálu úplne novú tvár.

Alebo hrnčekom obdarujte svoju drahú polovičku a . Smalťáčik pre tých, s ktorými sa oplatí ísť až na samotný kraj sveta. Spravte si z rannej kávy alebo pitia voňavého čaju či sladkého kakaa rituál príjemný nielen . Odporúčame ručné umývanie, použitie v mikrovlnnej rúre je možné rovnako ako bežné keram. Jednoduchý biely keramický hrnček je vhodným darčekom pre všetkých milovníkov čaju i kávy.


Bílý hrnek s ptáčky (l) vás zaujme svým milým a přívětivým designem. Ruční malba a hřejivý motiv dodá atmosféru i vašemu posezení nad oblíbeným . Parlane, to je značka príjemných kuchynských doplnkov , ktorých romantický vzhľad oživí každý kuchynský interiér. Ide o produkty, ktoré bežne využijete, . Biely hrnček vhodný na sublimačnú potlač. Materiál: český porcelán.


Rozmery: objem l, pr. Prečítať úplný opis Tlačiť náhľad. Predpokladaná dostupnosť na .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky