pondelok 19. decembra 2016

Sodastream flasa

Vyberte si z pohodlia vášho domova a za úžasné ceny. Rýchlo, výhodne, pohodlne . Máte vybrané filtry: fľaše. Všetky fľaše sú BPA free (neobsahujú Bisphenol A), . Balenie obsahuje 2ks fliaš s objemom litra.


Vyrobené sú z BPA free nezávadného materiálu.

Prístroj na výrobu perlivej vody v limitovanej edícii Studio - Sweet Lime (svieža limetková), balenie obsahuje: prístroj, bombičku, tlaku odolnú nápojovú fľašu a . Popis: Soda stream fľaša 2x 1l. Zobraziť všetky parametre . Príďte si ku nám vymeniť prázdnu bombičku za plnú a my vám darujeme fľašu ako darček :) V ponuke sú fľaše JET BLACK a PARTY ANIMAL. Nové dizajnové fľaše FUSE bottle v tvare kvapky. Fľaše Tripack pre prístroje SOURCE. Vysoko odolná plastová fľaša vyrobená z bezpečného plastu, ktorý odoláva zvýšeným tlakom.


SODASTREAM Fľaša DETSKÁ CHAMPION GREEN 0. Sodastream na každodenné použitie.

Predpokladané dodanie: pondelok 27. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Fľaša vysoko odolné plastové fľaše vyrobené z bezpečného plastu, ktorý odoláva zvýšeným tlakom.


Přidej vlastní hodnocení (0). Prodej tohoto produktu byl ukončen. Cena na prodejně: 1Kč.


Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka . Už nikdy nemusíte ťahať ťažké fľaše z . Filtračná kanvica, pomôcky na prípravu sódy a limonád a príslušenstva za skvelé ceny! Fľaša sklenená, l, pre Soda stream Penguin, číra. Náhradná fľaša na sódu Špeciálna plastová tlaku odolná fľaša na sódovú vodu v detskom dizajne Objem litra Hermetický uzáver Plastové dno a uzáver . SodaStream Flaša BW Grass LE 500ml 2ks.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky