streda 21. decembra 2016

Presklená chladnička

LG2X Univerzálna presklená vitrínová chladnička. Pozrite si našu ponuku Vitrínové chladničky do 4litrov z našich produktov! USS DTKL presklená vitrína s reklamnou nadstavbou.


Chladnička disponuje 2xpolicami, . LED osvetlenie, rozmery VxŠxH 173x60x60cm, presklené dvere, plastový rám dverí. Najdôležitejšou vlastnosťou pri výbere chladničky je vnútorný objem. Na predaj čisto nová nadpultová vitrínka litrová biela. Z každej strany presklená dvojitým sklom. Vlastnosti produktu: Vonkaj.


Jej objem je až 3litrov, odmrazuje sa automaticky. Prezri si u nás presklena chladnicka a porovnaj ceny v 10. Vďaka objemu 3litrov uschová dostatok potravín. Disponuje aj efektným LED . Její objem je až 3litrů, odmrazuje se automaticky.


Nie je to však len „ presklená chladnička “, ktorá predstavuje zaujímavú súčasť interiéru – vďaka vinotéke budete víno správne skladovať. Profesionální chladnička s presklenými dverami vhodná pre gastronómiu a obchod. Predam presklenu chladnicku SNAIGE jednodverova aj dvojdverova.


Kategória: Všetky kategórie. Pre svoj podnik, reštauráciu, kaviareň či bar si môžete kúpiť vitríny, teda presklené chladničky. V nich môžete uchovávať zákusky alebo nápoje.


Grand Host L, chladnička s mrazničkou, presklené dvere, čierna - Kombinácia chladničky s mrazničkou Klarstein Grand Host L prináša so svojimi dvojitými . Táto malá chladnička na víno, nápoje, aťd. Vám dokonale zapadne do vašej záhradky. Počítače a príslušenstvo, Apple Macintosh.


Presklena chladnicka Calex. Kvalitné služby a kvalitný značkový sortiment.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky