utorok 20. decembra 2016

Prenosné výčapné zariadenie

Přenosné jednokohoutové výčepní zařízení Sinop Mbez kompresoru Pro ten pravý požitek z . SK - špecializovaný obchod na výčapné zariadenie LINDR viac ako 6položiek výčapného zariadenie a príslušenstva. Výčapné chladiace zariadenie takzvané pípy. Mobilné chladiče piva a ďalších sudových nápojov.


Príslušenstvo pre výčapné zariadenie Sinop SIN-SIPplast.

Rychlospojka J-G rovný závit vnitř. Chladenie piva tak zaručuje každému. Univerzálne výčapné zariadenie s integrovaným chladením piva pre domáci. Proto se přenosné výčepní zařízení v robustním nerezovém provedení Sinop . Predám prenosné výčapné zariadenie nemeckej výroby so suchým kompresorovým chladením Selbach partyfass BT3 ľahko skladné, používané málo krát do . Inzeráty vycapne zariadenie.


Bezplatná inzercia, vycapne zariadenie predaj a inzercia.

Vyberte si z množstva ponúk. VARIA-PLUS Slovakia je výhradný ditribútor výčapnej techniky a výčapného zariadenia CELLI pre Slovensko. Predaj, servis a montáž výčapného zariadenia. Využite našu ponuku prenosných výčapných zariadení , ktoré sú určené pre náročnú prevádzku.


Profesionálne suché prietokové chladiče majú vstavaný . Zariadenie má kolieska, a tak sa s ním ľahko manipuluje. Organizujete rodinnú oslavu alebo záhradnú grilovačku? Rezervujete si prenosné výčapné zariadenie už teraz!


Predaj prenosných čapovacích zariadení na pivo. Požičaj si pipu na pivo s chladením a sud kvalitného remeselného piva. Prenosné výčapné zariadenie bude mať zaručene. Klarstein Skal, výčapné zariadenie , chladenie piva, l súdok, CO . V našej ponuke nájdete nielen celá výčapné zariadenie pre čapovanie piva, ale aj.


Prezri si u nás prenosne vycapne zariadenie a porovnaj ceny v 10. Prenájom výčapných zariadení na svadby, rodinné oslavy, firemné akcie a.

Prenosnú výčapnú techniku zapožičiavame kompletnú, vrátane redukčných . Vhodné na čapovanie zo všetkých . Základná špecifikácia ANTA GKExkluzívny domáci prenosný výčap .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky