utorok 20. decembra 2016

Ražná celozrnná múka

Jemné mletá celozrnná ražná bio múka. Obilniny patria od nepamäti k základom ľudskej výživy, pretože nám dodávajú energiu a vitalitu. Najvýživnejšie a najhodnotnejšie sú obilniny . Ražná celozrnná múka hladká 1kg.


Okrem pečenia chleba sa ražná múka výborne hodí na pečenie perníkov, zahusťovanie polievok, obilné placky a kaše. Ak teda trpíte zápchou, je pre vás ideálnou voľbou.

Má výborné výživové hodnoty, . Zo všetkých obilnín obsahuje raž. Mlyn Pohronský Ruskov Pšeničná múka celozrnná špeciál stredná 8gViac v tejto kategóriiZvyšok z regálu. Bio RAŽNÁ celozrnná múka. Múku z nej možno kombinovať s pšeničnou na prípravu domáceho chleba.


Raž je obilnina podobná pšenici. Výrobky z celozrnnej múky sú sýtejšie a trvanlivejšie ako z bežnej múky. Chlieb ostáva aromatický a dlhšie čerstvý.

Je mletá tým najšetrnejším možným spôsobom. Tým je zabezpečené uchovanie maximálneho množstva nutričných látok v múke. Country Life Múka ražná celozrnná jemne mletá BIO 1kg. Pečivo z ražnej múky vydrží dlhšie čerstvé a vláčne.


Náš tip: Pre tých, ktorí začínajú s celozrnou múkou , doporučujeme do . Zrejme každý si totiž múku vyberá len podľa rozdelenia na hlavné druhy. Rada pečiem zdravšie verzie chlebíkov. Dnešný som pripravila z múky celozrnnej špaldovej a celozrnnej ražnej. Mojou premiérou dnes boli ražné vločky, ktoré . Prečo dnes na pultoch potravín dominuje jej horšia, biela verzia? Celozrnnú múku vo veľkom používali už naši predkovia.


Neviete sa rozhodnúť, či si kúpiť chlieb z ražnej alebo špaldovej múky ? Dôležité je, že je múka celozrnná. Kým niekto má osvedčenú celozrnnú , iný dá prednosť špaldovej, prípadne by za nič na svete nezradil ražnú. Pred tým, ako po niektorej z nich siahnete, by ste . Rozdiel medzi hladkou, celozrnnou a chlebovou múkou.


Hnedé pečivo nie je automaticky celozrnné. Je vhodná na pečenie, na chlieb a slané a sladké .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky