utorok 13. decembra 2016

Dvojplatnička sencor

Som veľmi spokojná s dvojplatničkou -odporúčam. Kuchynské variče Sencor Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Ponukam na predaj indukcnu dvojplatnicku. Stav ako na obrazku - mozno este niekomu . Predaj elektroinštalačného materiálu, káble a vodiče všetkých druhov, elektroinštalačný materiál, blezkozvodný materiál, svietidlá. Ochrana proti prehriatiu.


Velkoobchod Maloobchod v . Automatická detekcia nádob pre indukčné varenie. Sklokeramická indukčná varná doska studená na dotyk. Dvojplatnička s plynule regulovateľným termostatom, svetelnou kontrolkou a ochranou proti prehriatiu. Vhodný na chalupu, chatu. Mikrovlnné rúry a chladničky Dvojplatnička Sencor.


Ideálny na internát, chatu, do kancelárie alebo do kempu. To je způsobeno indukční . Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia. Dodávky: - kancelárskych potrieb a tonerov - výpočtovej techniky a správa LAN WLAN sietí. Kuchyňské vařiče Sencor Jata Steba Orava a další. Náhradné diely na autobusy . Rychlovarna konvica Orava 7l biela.


Prenosná elektrická dvojplatnička SENCOR , funkčná, málo používaná ale super stav. HAUSER Kávovar SENCOR Varná kanvica Linda BRAVO . Ryžovar Sencor s plne automatickou prevádzkou je vhodný na prípravu všetkých druhov ryže . Elektrická dvojplatnička HP-231S. Varič dvojplatnička Várnica hotelová smaltovaná Várnica hotelová. Jednoplatničkový elektrický varič Sencor SCP 15v matne čiernom dizajne, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky